Home Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri
Hrana Vie


Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Festival Expozodiac


Qigong – Tai Chi

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE si
Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join
alternative_spirituale


Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join
bon_camino


Grup de Dialog
Scoala de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join
scoala_astrologie


Grup de Dialog
EZOTERICFEST
Sanatate
Cunoastere
Armonia

Click to join ezotericfest
Click to join
ezotericfest


Grup de Dialog
EXPOZODIAC
Conexiuni si
Alternative
 Spirituale

Click to join expozodiac
Click to join
expozodiac


 

Principii Alimentatie Retete Hrana Vie Consiliere

Alimentatia Naturala (HRANA VIE) este inainte de toate un mod de viata, simplu, normal, sanatos si moral. Este moralitatea suprema a vietii prin grija fata de tine si prin grija fata de tot ceea ce ne inconjoara. Alte denumiri, la fel de uzuale ar fi: hrana vie sau bucataria fara foc. Sistemul poate fi ovo-lacto-vegetarian sau fara anumite componente din aceste 3 enumerate: oua, lactate si vegetale. In general ne definim existenta prin ceea ce facem, gandim, spunem si mancam, asa ca fiecare amanunt al vietii noastre este la fel de important. Chiar daca foarte multi oameni, la ora actuala “nu au timp de asa ceva” (chiar daca sistemul alimentatiei naturale este foarte cunoscut) consecintele si dependentele poate le vor da de gandit. Atunci cand vorbim despre alimenatie naturala, este vorba despre respectul fata de viata, respectul fata de noi insine si mai ales respectul fata de legile universale. Daca respectam viata, si viata ne va respecta pe noi.

Procesul de digestie este unul din cei mai mari consumatori de energie, fie ca ne place sau nu sa recunoastem acest lucru. Dupa o masa copioasa singurul impuls este de a te aseza undeva ca sa lenevesti, iar nivelul de energie scade si se concentreaza pe prelucrarea alimentelor mai greoaie (sau in cantitati prea mari) si uneori chiar pe anihilarea otravurilor ingerate. Cu cat alimentatia este mai apropriata de natura cu atat energia consumata in procesul de digestie este mai mica. Pe masura ce alimentele sunt mai rafinate, mai prelucrate (termic sau chimic), mai conservate, etc ele, in timp vor da peste cap corpul, aparand dependente, tulburari si afectiuni care devin tot mai grave si generale in organism. Cu cat alimentele sunt mai departe de imaginea lor naturala, energia furnizata de aceste alimente va fi mai departe de armonia si rezonanta propriului nostru corp. Avantajele acestui mod de vata sunt nenumarate, cum ar fi: sanatatea, energia, sensibilitatea, linistea interioara, un corp fizic armonios si deblocarea calitatilor latente care asteapta rabdatoare sa iasa la lumina. Dar sa nu uitam ca alimentatia naturala ca un mod de viata este inainte de toate o consecinta a unei atitudini fata de viata, a unei anumite evolutii spirituale, si nu este vorba doar despre o cura de slabire, perioada de post sau o dieta oarecare. Este necesar ca si in fazele de crestere plantelor, manipulare produselor, pregatire, preparare alimentelor sau servirea mesei, sa punem foarte multa viata, energie si lumina, la fel si in orice altceva intreprindem.

Alimentatia naturala, este o metoda foarte cunoscuta de mentinere a corpului fizic, energetic si spiritual la parametri optimi de functionare, prin asa-zisa medicina preventiva si curativa. Experienta si nivelul spiritual al fiecaruia ii scoate in cale exact lucrurile de care are nevoie la un anumit moment dat. Nimeni nu poate si nici nu are voie sa intervina si sa convinga pe cineva ca ceea ce face nu este bine, eventual ii poate oferii un exemplu si diverse informatii. Faptele noastre, starea noastra si mai ales consecintele evidente care rezulta pot fi un prim semnal de alarma ca ceea ce facem nu prea ne aduce armonie. Putem vorbi despre bine, sanatate, liniste sufleteasca, iubire, prosperitate sau spiritualitate mult mai usor si natural daca suntem in armonie cu noi insine, cu universul, si cu ceilalti din jurul nostru. Lasa-ti fericirea sa patrunda in viata voastra.


Home Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri

Asociatia de Metafizica Geea Life www.geealife.ro email: geealife@yahoo.com tel: 0722 371 196
Grup de Discutii Alternative Spirituale: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Grup de Discutii  Scoala de Astrologie: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie
Grup de Discutii  Pelerinajul la Santiago de Compostela: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
 
Grup de Discutii  Festivalul Expozodiac Conexiuni Spirituale http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de Discutii  EzotericFest Alternative Spirituale
http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest  
Festival International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale www.expozodiac.ro

Diverse Articole Alimentatie, Metafizica, Astrologie...