Home Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri
Astrologie


Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Festival Expozodiac


Qigong – Tai Chi

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE si
Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join
alternative_spirituale


Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join
bon_camino


Grup de Dialog
Scoala de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join
scoala_astrologie


Grup de Dialog
EZOTERICFEST
Sanatate
Cunoastere
Armonia

Click to join ezotericfest
Click to join
ezotericfest


Grup de Dialog
EXPOZODIAC
Conexiuni si
Alternative
 Spirituale

Click to join expozodiac
Click to join
expozodiac


 

Cabinet Astrologie Curs Corespondenta Servicii Astrologie Scoala Astrologie Articole Diverse Mersul Planetelor Luna Noua Calendar Astrologic

Astrologia este o stiinta spirituala,
un instrument practic de autoeducatie si autocunoastere


Astrologia (astro-logos, cuvantul astrelor) utilizeaza pozitia astrelor din sistemul nostru solar in raport cu pozitia Pamantului (prin sistemul geocentric), pentru momentul nasterii in cazul astrologiei natale. Astrele ne influenteaza si ne predispun spre diverse comportamente, sensibilitati si capacitati oferite de pozitia planetelor din momentul nasterii (an, luna, zi, ora si loc). In cadrul astrologiei se studiaza si se calculeaza miscarea Soarelui si a celorlalte planetele situate pe banda zodiacala (marcata de traseul zilnic al Soarelui), un cerc impartit de cele 12 Zodii sau Semne Astrologice. Mai multe informatii detailiate despre diverse aspecte ale astrologiei se poate citi in sectiunea ARTICOLE

Tema Astrologica Natala sau Astrograma momentului este o reprezentare grafica a configuratiei astrale in momentul nasterii individului. Astrograma reprezinta pozitia celor 10 planete (Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto) pe cercul zodiacal al celor 12 Zodii suprapuse peste 12 Case Astrologice (acestea depind de locatie sau ora si sunt raportate la miscarea zilnica de rotatie a Pamantului).

La nivel de Zodiac, avem o reprezentare simbolica a celor 3 dimensiuni natale cu posibilitatile respective, functie de elementele generale: an, luna si ziua de nastere, rezultand: - Zodiacul Chinezesc, prin cele 12 animale simbolice il utilizam la descriere climatului anual, - Zodiacul Caldeeano- European ne introduce in principiile celor 12 Zodii Anuale (de la Berbec la Pesti) si - Zodiacul Druidic- Arboricol, prin cei 21 de copaci care ne particularizeaza datele pentru fiecare decada (interval de 10 grade, din cele 30 ale unui semn astrologic Solar).

La nivel de Horoscop, pentru posibilitatea de a calcula si genera tema Astrologica Natala, intervine ora si locul nasterii. Acum vom avea o imagine complexa a pozitiei astrelor in momentul nasterii si vom putea interpreta din punct de vedere astrologic acest moment.

HOROSCOPUL NATAL PERSONAL interpreteaza si decodeaza informatiile descrise grafic in astrograma natala, pornind de la generalitatile descrise de zodia natala si ascendenta, pana la pozitiile si aspectele individuale formate intre planetele pe harta natala a persoanei.

ASTROLOGIA NATALA studiaza toate influentele de care am vorbit anterior, in diferite dimensiuni particulare luand in calcul momentul reincarnarii persoanei.

ASTROLOGIA RELATIONALA studiaza influentele planetare in cadrul unei relatii de orice fel intre doua persoane diferite, pornind de la studiul comparat al horoscoapelor personale ale acestora, pentru a se afla compatibilitatea astrologica intre cele doua persoane. In astrologia relationale se suprapun astrogramele, rezultind o combinatie intre elementele astrogramele celor doua persoane a caror relatie este studiata: sot-sotie, mama-copil, sef-subaltern etc. In horoscopul relational -compatibilitate se studiaza influentele pe care un individ le are asupra celuilalt prin studiul aspectelor formate intre elementele astrologice ale unuia dintre ei asupra celuilalt si invers.

ASTROLOGIA MEDICALA studiaza influenta planetelor si zodiilor asupra starii de sanatate a individului. Fiecare Zodie, Planeta sau Aspect are corespondente la nivel de corp uman cu sensibilitatile sau avantajele care rezulta.

ASTROLOGIA PREVIZIONALA studiaza principalele directii conferite de configuratia astrala in momentul de referinta al studiului, pentru o anumita perioada de timp, luand in calcul revolutiile solare anuale sau lunare si tranzitul planetelor pe harta cerului.

ASTROLOGIA KARMICA studiaza efectele vietilor anterioare asupra actualei existente, luand in consideratie conceptul de karma si reincarnare (Legea Cauzei si Efectului), ca oglinda a actiunilor din trecut. Karma reprezinta ansamblul tuturor actelor, al tuturor emotiilor si sentimentelor, al tuturor gandurilor, atitudinilor si moralei pe care o persoana le-a acumulat in vietile precedente si le mai acumuleaza si acum.

Dar sa nu uitam caAstrele predispun, si doar omul dispuneFiecare om, ar putea recunoaste la propriu sau ar putea incerca sa inteleaga diverse elemente legate de propria gandire, mentalitate, sentimente, instincte, emotii, obsesii, complexe, mofturi, calitati, idei, etc... -toate acestea exista si se manifesta in viata oricui. Problema este de a le controla la modul firesc si a reusi sa ne detasam sau sa nu mai reactionam ca pana acum. Dar multe cauze si manifestari sunt dincolo sau in paralel cu materialismul fizic palpabil, astfel ca astrologia ne va ajuta la inceput sa identificam laturile noastre intime (stare psihica, sanatate, sensibilitate…), prin corespondente si repetitii, apoi le vom identifica in familie, relatii, asocieri, prietenii, actiuni, cariera, etc. Astrologia este doar o alta metoda de cunoastere, de dirijare a atentiei, care se bazeaza pe autoeducatie, autocunoastere si continuitate. Prin informatiile oferite ne ajuta sa intelegem si astfel, posibilitatile de a pune practica. E vorba uneori de o confirmare care vine pentru a dinamiza, motiva si alimenta propriile decizii, acceptari sau schimbari necesare.


Home Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri

Asociatia de Metafizica Geea Life www.geealife.ro email: geealife@yahoo.com tel: 0722 371 196
Grup de Discutii Alternative Spirituale: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Grup de Discutii  Scoala de Astrologie: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie
Grup de Discutii  Pelerinajul la Santiago de Compostela: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
 
Grup de Discutii  Festivalul Expozodiac Conexiuni Spirituale http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de Discutii  EzotericFest Alternative Spirituale
http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest  
Festival International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale www.expozodiac.ro

Diverse Articole Alimentatie, Metafizica, Astrologie...