Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri
Scoala Astrologie
Cabinet Astrologie Curs Corespondenta Servicii Astrologie Scoala Astrologie Articole Diverse Mersul Planetelor Luna Noua Calendar Astrologic


Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Festival Expozodiac


Qigong – Tai Chi

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE si
Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join
alternative_spirituale


Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join
bon_camino


Grup de Dialog
Scoala de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join
scoala_astrologie


Grup de Dialog
EZOTERICFEST
Sanatate
Cunoastere
Armonia

Click to join ezotericfest
Click to join
ezotericfest


Grup de Dialog
EXPOZODIAC
Conexiuni si
Alternative
 Spirituale

Click to join expozodiac
Click to join
expozodiac


 

Pagina de Astrologie

Scoala de Astrologie Geea Life Timisoara

Astrologia este pe buzele tuturor, prin toate televiziunile, revistele, ziarele, si mediile cu care avem contact. Problema este, ca ceea ce vedem in ziare si la televiziune este varianta zodiacala sau varianta pur speculative a astrologiei, care ne pune la incercare naivitatea la fel ca in majoritatea domenilior de consum sau interes public.
Fiecare persoana este o entitate individualizata, unica prin ceea ce reprezinta sau isi propune in anumite momente sau domenii din viata. Fraze generale de genul: astazi Gemnii au sansa sa…, suna frumos, dar nu prea avem ce face cu ele. Astrele predispun si omul dispune in cunostinta de cauza, functie de programul lui karmic si de lectiile necesare in evolutia lui actuala.

Astrologia ne ofera informatii, confirmari, predispozitii, solutii si explicatii simple pentru diverse variate pe care le-am ales sau le putem alege de acum inainte. Ea ne arata plusurile si minusurile din anumite domenii, calitatile de care putem profita si slabiciunile pe care trebuie sa le menajam. Ea ne ofera o descriere a predispozitiilor mentale, psihice, fizice sau emotionale. In general exista un comportament de baza si oscilatii mai mari sau mai mici (functie de reprezentarea fiecarui sector de viata) in jurul acestei axe centrale. Astrologia ne poate explica de ce? si cum? putem sa reactionam fata de diversi stimuli interiori sau exteriori.

Astrologia deriva si face parte din Legile Universale, este in fond clara si precisa, exacta ca matematica, insa Astrologul este cel care aduce vibratia si experienta personala in interpretarea simbolurilor si limbajului astrelor. Astrologia are la baza Legea Karmei, a cauzei si efectului, prin care ne demonstreaza ca noi nu suntem doar un corp fizic trecator si care trebuie sa se ingrijeasca doar de latura materiala a existentei. Starea fizica, psihica si mentala a astrologului este definitorie prin posibilitatea de a utiliza astrologia in primul rand pentru el si apoi spre a o expune si celorlalti. Daca starea generala este incarcata de ganduri negative, de o morala indoielnica, de sentimente pline de teama si diferite afectiuni, atunci Astrologia apare doar ca si orice stiinta materialista sau filozofie utopica (una se spune si alta se face), departe de realitatea spirituala si de cunoastere.

Scoala de Astrologie Geea Life integreaza Astrologia in cadrul Metafizicii, nu la nivel de cale spirituala ci doar ca un instrument divin al cunoasterii care pleaca de la automorala, autoeducatie si autocunoastere. Nimeni si nimic nu se poate interpune intre un om si divinitatea sa (care nu sunt separate ci sunt impreuna), care este unica, nu este nevoie de intermediari sau sisteme restrictive de traire, cheia este morala simpla de zi de zi si evaluarea consecintele si sensului vietii. Daca totul merge bine incercam sa mentinem sensul spre perfectiune, iar daca apar probleme trebuie sa le recunoastem, ca sa le putem astfel vedea mai clar, iar apoi urmeaza refacerea si indreptarea lor. Tot ceea ce facem este definitoriu, iar greselile sunt la fel de importante ca si realizarile. Ambele sunt in armonie pentru ca nu exista bine si rau, materie si spirit decat la nivel de extreme, iar armonia e calea de mijloc prin coexistenta armonioasa a celor doua polaritati. In majoritatea situatiilor de-a lungul istoriei am asistat la demonstratia ca ceea ce este „majoritar” este pe punctul de a se duce si apoi urmeaza „minoritarii” ca concepte si idei, urca in top devin majoritari se obisnuiesc ei cu ei pana se plictisesc, dupa care isi vor consuma vibratia si din nou vor face loc viitorului minoritar din punct de vedere al reprezentarii din planul fizic. Putem sa fim permanet aproape de noi insine, deoarece continuitatea este importanta.


Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri

Asociatia de Metafizica Geea Life www.geealife.ro email: geealife@yahoo.com tel: 0722 371 196
Grup de Discutii Alternative Spirituale: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Grup de Discutii  Scoala de Astrologie: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie
Grup de Discutii  Pelerinajul la Santiago de Compostela: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
 
Grup de Discutii  Festivalul Expozodiac Conexiuni Spirituale http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de Discutii  EzotericFest Alternative Spirituale
http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest  
Festival International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale www.expozodiac.ro

Diverse Articole Alimentatie, Metafizica, Astrologie...