Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri
Consultanta
Horoscop Natal Ora de Nastere Anual Previzional Compatibilitatea Consultanta


Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Festival Expozodiac


Qigong Tai Chi

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE si
Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join
alternative_spirituale


Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join
bon_camino


Grup de Dialog
Scoala de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join
scoala_astrologie


Grup de Dialog
EZOTERICFEST
Sanatate
Cunoastere
Armonia

Click to join ezotericfest
Click to join
ezotericfest


Grup de Dialog
EXPOZODIAC
Conexiuni si
Alternative
 Spirituale

Click to join expozodiac
Click to join
expozodiac


 

SERVICII ASTROLOGICE HOROSCOP                   ARTICOLE

H-05 CONSILIERE SI CONSULTATII ASTROLOGICE DIVERSE
PRET
: 80 lei (Consultanta Astrologica cu primirea unui text scris)
PRET:
50 lei (Consultanta Astrologica verbala, fara primirea unui text scris)

Consilierea astrologica
se face in urma analiza domeniului, problemei, intrebarii sau evenimentului in contextul prezentarii lui si a datelor exacte oferite. Daca nu vom intelege clar ceea ce se doreste, va vom trimite un set de intrebari si vom reactualiza studiul consultantei sau consilierii respective. Consultatiile astrologice si consilierea diferitelor domenii ale vietii psihice, emotionale, mentale, fizice, sociale sau familiale , legate de sanatate, maladii, studii, profesie, schimbari, angajari, calatorii, relatii intime, depresii, rupturi, prietenii, asocieri, tensiuni, probleme, dispute sau succese, etc. sunt predispuse de harta cerului natal, ciclurile anuale, lunare, tranzitele de moment sau alte configuratii care se studiaza doar in sensul tipului de consultanta aleasa. Repetarea consultantelor pentru acceasi persoana devine o consiliere astrologica ciclica si binefacatoare ca efecte, intelegere, autocunoastere si confirmari venite dintr-un alt domeniu, sens, exprimare si cu o alta incarcatura vibrationala. Se poate alege orice subiect, predispozitie sau idee (care nu apare in aceasta insiruire) pentru aceste dialoguri consultative si predictive. Sinceritatea, detasarea, sinteza, deschiderea si luciditatea sunt esentiale in reusita acestei consultante.

De exemplu, Astrologia medicala
are la baza corespondenta dintre semnele zodiacale si diferitele organe, glande, functii si sensibilitati ale corpului uman. Semnele guverneaza, intr-o ordine succesiva aceste parti distincte ale corpului nostru, de la Berbec - capul, pana la Pesti - picioarele. Astrologia este folosita pentru a se gasi remedii pentru rezolvarea problemelor de sanatate ale omului. De la nastere se pot intrevedea sensibilitatile si predispozitiile unui individ pentru anumite accidente sau boli. Este importanta de consultat Casa a VI-a a temei natale,referitoare la sanatate prin afectiunile pasagere si Casa a XII-a cu bolile grave, karmice, Casa a VIII-a cu posibilitatile de refacere sau de evolutie a bolii, Semnul Ascendent, pozitia anumitor planete, si alte aspecte sau configuratii. Aspectele Soarelui si Lunii de multe ori au un rol important.

Astrologia interpreteaza
o tema medicala in functie de planete, case si aspecte, oferind in cele din urma un diagnostic si verificand care sunt conditiile si metodele prin care subiectul poate fi vindecat. Orice boala are ca baza de start nu o disfunctie la nivel fizic, ci adevarata cauza apare la nivel energetic, mental si psihic. Astrologul poate sa dezvaluie cauzele sufletesti si mentale, legate de atitudini si fapte gresite, de emotii negative si decizii injuste care au condus la un dezechilibru energetic exprimat printr-o disfunctie a corpului fizic. Rezolvarea va depinde foarte mult de pacient, de schimbarea mentalitatii, este mai dificil sa vrei sanatate dar sa nu faci sau sa schimbi nimic la nivel de mentalitate. Astrologia medicala se poate aplica la nivelul unui individ, prin posibilitatile de descoperire, confirmare si intelegere a unor sensibilitati, posibile afectiuni sau solutii pentru a depasi si rezolva cauza si nu doar efectul. Prin natura elementelor si simbolurilor astrologice transpuse sub forma unor caractere, temperamente, abilitati practice sau de comunicare, diferite persoane pot fi mai mult sau mai putin predispuse spre anumite afectiuni. Configuratia natala sau pentru anumite momente ale unui individ pot predispune anumite solutii si rezolvari, dar acestea trebuie facute in cunostinta de cauza si prin credinta.

Astrologia profesionala
se poate aplica la nivelul unui individ sau al unei colectivitati, prin posibilitatile de integrare, colaborare, subordonare si armonie benefica generala pentru toti cei implicati. Prin natura elementelor si simbolurilor astrologice transpuse sub forma unor caractere, temperamente, abilitati practice sau de comunicare, diferite persoane sau grupuri pot colabora mai bine sau nu. Tensiunile gratuite pentru cineva nepotrivit intr-un anumit post sunt resimtite de persoana in cauza si de cei care au de a face direct cu consecintele acestui comportament. Configuratia natala sau pentru anumite momente ale unui individ il pot predispune spre anumite meserii, functii sau posibilitati relationale. Acestea sunt date de astrograma natala a persoanei respective si dupa caz, de persoanele ierarhice apropiate, de natura serviciului, de astrograma infintarii firmei sau alte conjuncturi profesionale specifice. Fiecare persoana poate sa faca mai bine ceva, comparativ cu altceva, in anumite conditii sau relatii cu ceilalti. Gasirea acestor combinatii intr-un colectiv, in momentul angajarii sau cel al cautarii unui loc de munca adecvat, se poate ameliora considerabil prin studii astrologice, plecand de la persoana in cauza, diferiti responsabili de departamente, patroni sau astrograma firmei respective. La fel si in domeniile relationale sau familiale.

Astrologia electiva
este folosita pentru a se stabili momentele, perioadele, preintampinarea unor dificultati sau organizarea mai buna pentru anumite actiuni importante ca lansare sau finalizare. Orice intrebare isi poate gasi un raspunsul prin astrologia orara- electiva, raspunsul este analizat prin descifrarea pozitia astrelor in momentul in care se formuleaza acea intrebarea, de fapt, momentul in care intrebarea ajunge la astrolog, urmata si de studiul relatiilor si interdependentelor astrale pentru actiune specifica sau perioada aleasa, raportata la tema natala a solicitantului, la cea a configuratiei astrale din acea perioada sau alte evenimente sau persoane participante. Se realizeaza descrierea actiunii, sensul ei, prognoza evenimentului respectiv si a perioadei cu un maxim de potential ca organizare, realizare si eficienta. Un anumit interval de timp poate sa ofere cel mai bun moment din acea perioada, functie de perioada, acesta poate avea un potential destul de variabil ca intensitate pentru fiecare persoana. Necesita descrierea actiunii in general, in ce consta efectiv inceputul actiunii, ce se asteapta, domeniul, sensul, scopul imediat, ambient, alte persoane, asociati, cadrul general, ce se evita si ce se asteapta, temerile, publicitatea, organizarea in general, etc. si alte observatii. In general se considera pentru ora la care ajunge intrebarea la astrolog, indiferent de cai sau intarzieri, nimic nu este intamplator. Inrebarea trebuie sa fie scurta, clara si concisa. In acest sistem astrologic cele mai mici amanunte sunt importante, deoarece apare o dilatare a unui timp sau eveniment pentru a crea si sugera o predictie care depinde de corectitudinea si exactitatea datelor furnizate.

Momentul de Luna Noua este un eveniment astrologic si astronomic important, care are multe semnificatii mitologice, psihice, mentale si comportamentale. Ciclul lunar este cel mai evident, practic si simplu de folosit de orice persoana din momentul in care il cunoate si se pune in acord cu fazele de crestere, descrestere si aspectele create. Luna Noua reprezinta conjunctia dintre Soare si Luna, aceste doua astre intalnindu-se succesiv in fiecare din cele 12 Semne Zodiacale pe parcursul unui an. Schimbarea fiecarui An Chinezesc are loc in clipa cand Luna Noua se manifesta in Varsator. Pe langa semnificatia generala sociala si vibrationala pentru o anumita zona de influenta, ea are influente specifice pentru fiecare persoana in functie de configuratia astrala natala si anuala.

Formular de Comanda - Servicii Astrologice Geea Life
Datele de baza necesare sunt: ora (intervalul), ziua, luna, anul, locul nasterii
Alte date necesare (pentru contactare): numele, adresa de email si telefon
Adresa de corespondenta corecta (pentru comenzile prin posta cu ramburs):
Nume, Prenume, Str, Nr, Bl, Sc, Et, Ap, Cod postal, Localitate, Judet,

Specificarea Comenzii (conform tabelului de mai jos prin denumire sau cod):
tipul serviciului (H-01, H-02, H-03, H-04, H-05):
varianta si pretul (a, b, c, d):
data (si alte observatii):


--------------------------------
INFORMATII  UTILE ---------------------------
01. la trimiterea prin posta se vor adauga in plus si taxele postale intre 6 10 Lei
02. va vom contacta pentru confirmare si alte date functie de comanda solicitata

03. pentru consultante si intilniri directe la cabinet este necesara o programare
04. dupa stabilirea conditiilor de plata si livrare, comanda va fi gata in 7- 10 zile
05. plata se poate face prin ramburs, achitarea prin mandat postal sau prin banca
06. orice neclaritate se stabileste pe parcurs, asteptam orice intrebare si solicitare
07. va rugam sa cititi informatiile, cuprinsul fiecarei oferte din linkul de la observatii

08. puteti copia (copy-paste) formularul in emailul catre noi si completa cu datele
      necesare, sau puteti sa ne specificati in email doar ce comanda doriti

09. daca apar probleme trimiteti un email (tel) si vom lamuri modul de a comanda
10. cei care asteapta mesaje de la noi, sa verifice si folderele Spam sau Bulk, pentru
      ca Yahoo Mail poate trimite mesajele noastre in aceste foldere, si noi le verificam
11. pentru coletelor cu plata ramburs la ridicare, orice alta intarziere, mai mare de 4-5 zile
      poate sa depinda de Posta Romana, taxe de livrare (si CD) fiind suportate de client

12. se poate solicita gratuit prin email toate Ofertele Geea Life pentru a fi studiate acasa

---------------------------------
DATE  CONTACT ---------------------------
Pag Web: www.geealife.ro Email: geealife@yahoo.com Tel: 0722 371 196 si 0356 008 313
Adresa Corespondenta: Doros Marcel str. 1 Decembrie nr. 62 sc. B et. 3 ap. 8 cod. 300592 Timisoara Timis
Adresa pentru platile ramburs sau anticipate:
Doros Marcel Vasile POST RESTANT, O.P. nr. 12 cod. 300551 Timisoara Timis (CNP 1641002354728)
Date Bancare: titular cont Asociatia de Metafizica Geea Life (Nr. 76/07.10.2003 CIF: 16166787)
Banca Transilvania Timisoara - Ag. Bega Bd. Republicii nr.4 Cod IBAN: RO28 BTRL 0360 1205 E213 99XX
cu specificatia: donatie servicii astrologice


Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri

Asociatia de Metafizica Geea Life www.geealife.ro email: geealife@yahoo.com tel: 0722 371 196
Grup de Discutii Alternative Spirituale: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Grup de Discutii  Scoala de Astrologie: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie
Grup de Discutii  Pelerinajul la Santiago de Compostela: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
 
Grup de Discutii  Festivalul Expozodiac Conexiuni Spirituale http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de Discutii  EzotericFest Alternative Spirituale
http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest  
Festival International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale www.expozodiac.ro

Diverse Articole Alimentatie, Metafizica, Astrologie...