Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri
Astrologie Intensiv


Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Festival Expozodiac


Qigong – Tai Chi

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE si
Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join
alternative_spirituale


Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join
bon_camino


Grup de Dialog
Scoala de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join
scoala_astrologie


Grup de Dialog
EZOTERICFEST
Sanatate
Cunoastere
Armonia

Click to join ezotericfest
Click to join
ezotericfest


Grup de Dialog
EXPOZODIAC
Conexiuni si
Alternative
 Spirituale

Click to join expozodiac
Click to join
expozodiac


 

Inapoi la Cursuri

C- 02. CURS INTENSIV DE INITIETRE IN ASTROLOGIE
pe trei nivele:
incepatori, mediu, avansati
pret 300 Lei
pentru fiecare nivel - prin intilniri directe se asigura si suport pentru cursuri

1. Descriere generala si modul de desfasurare al cursurilor prin corespondenta
2. Vezi Cuprins… Modul-1: Curs de Initiere in Astrologie pentru Nivel Incepatori (48 de lectii)
3. Vezi Cuprins…
Modul-2: Curs de Initiere in Astrologie pentru Nivel Mediu (48 de lectii)
4. Vezi Cuprins…
Modul-3: Curs de Initiere in Astrologie pentru Nivel Avansati (48 de lectii)
5. Formular de Inscriere la Cursurile Scolii de Astrologie si Metafizica Geea Life

1. Descriere generala si modul de desfasurare al Cursurilor Intensive de Initiere in Astrologie sustinute de Scoala de Astrologie si Metafizica Geea Life din Timisoara  

Acest curs este mai specializat
, privim viata in totalitatea interactiunilor ei trecute prezente si viitoare din prisma astrologiei metafizice. Ca desfasurare vom avea 3 nivele (module): incepatori, mediu si avansati. Pentru fiecare nivel am stabilit o programa de 48 de lectii sau cursuri care sa inglobeze datele de baza necesare practicii astrologiei, cat mai limpede si usor ca posibilitatea de intelegere, acomodare cu limbajul si cunoasterea astrologiei. Un curs sau un nivel de lectii se desfasoara pe parcursul perioadei stabilitat de fiecare prin intilniri directe. Aceste cursuri presupun partea de prelegere, dialog, intrebari, teste, materiale text ca suport pentru cursuri, programe de astrologie si baze de date sau alte informatii necesare intelegerii astrologiei.

La cerere se pot sustine aceste cursuri de astrologie pentru alte institutii, asociatii, firme, grupuri sau persoane care doresc acest lucru, insa acestea trebuie sa se ocupe de inscrierea cursantilor, de organizarea dorintelor si variatei dorite de grup si de gasirea unei locatii sau sali de curs.

Este o intalnire directa cu tabla, planse, schite, eventual calculator si caiete de notite, intr-un mediu ambiant, destins propice studiului astrologiei. Ca posibilitati de desfasurare ele se adreseaza unui grup dar si unei singure persoane individuale (ca o meditatie in plus si aprofundarea unei materii de cunoastere necesara in viata), perioada de desfasurare variaza in functie de posibilitatile si alegerea fiecaruia, astfel:
-- varianta a) – curs pe o perioada de 2 luni in care se aloca cate 6 ore pentru fiecare saptamana la nivel de o intilnire sau doua in cursul aceleasi saptamani, astfel 8 saptamani x 6 ore = 48 ore /lectii pentru fiecare modul
-- varianta b) – curs pe o perioada de 1 luna in care se aloca cate 12 ore pentru fiecare saptamana la nivel de doua sau trei intilniri in cursul aceleasi saptamani, astfel 4 saptamani x 12 ore = 48 ore /lectii pentru fiecare modul
-- varianta c) – curs pe o perioada de 12 zile in care se aloca cate 4 ore pentru fiecare zi din aceasta perioada aleasa, astfel 12 zile x 4 ore = 48 ore /lectii pentru fiecare modul

Numarul de ore alocate unui curs intensiv de astrologie, indiferent de nivel este de 48 de ore sau lectii dedicate astrologie, care in cadrul intilnirii sunt expuse, comentate si explicate, iar ele pot fi aprofundate si prin materialele auxiliare primite la curs.

Aceste cursuri reprezinta o “specializare in plus pentru viata”, la nivel de educatie, cunoastere sau intelegere a unor predispoziti, sensibilitati, avantaje sau dezavantaje cu care ne confruntam din momentul nasterii. Evolutia personala este strans legata propria morala, de informatiile pe care le avem si de modul in care le punem in practica. Autocunoasterea bazata pe simbolistica astrologiei, pleaca de la niste calcule matematice date de anul, luna, ziua, ora silocul nasterii. Avand astfel pozitiile planetelor in momentul nasterii putem interpreta aceste caracteristici si predispozitii. Dar sa nu uitam insa ca “astrele predispun si omul poate dispune” si nimic nu se intampla peste noapte, pana nu rezolvam si intelegem ce am lasat in urma noastra, conform Legii Karmei sau Legea Cauzei si Efectului.


Astrologia este o Stiinta Mentala care nu se poate practica fara constiinta, cunostiinte metafizice, intuitie, cunoasterea legilor universale si morale. Constiinta astrologului presupune o anumita mentalitate si bunul simt de a aplica asupra lui si de a verifica informatiile. Astrologia cuprinde concomitent dimensiunile karmice, relationale, intelectuale, medicale, profesionale, si tot ceea ce exista in jurul nostru. Un bun astrolog nu ar putea fi bolnav, obez, cu un spirit inchis sau imbatranit prematur, mincinos, ghicitor in stele, labil mental, critic sau cu un limbaj prea negativ si permanent pesimist. Practic vibratia astrologului conteaza si ea este data de tot ceea ce reprezinta el. Fara metafizica si spiritualitate astrologia este doar un sistem de “pompe astrale”, un fel de stiinta materialista in care se face referiri la stele si divinitate cand nu ai ce spune. Dar folosita correct ca metoda de autocunoastere si temperare a pornirilor necontrolate, fara a ne justifica insa prin astrologie, este o metoda foarte simpla care va aduce multe confirmari si detalii la ceea ce stiam deja despre noi sau ceilalti.

In acest moment exista deja un Standard Ocupational pentru profesia (ocupatia) de Astrolog, el a fost aprobat in sedinta de Consiliu a CNFPA in data de 13.12.2007. Dar procedurile de la minister sau alte institutii probabil vor mai dura pina se rezolva si se gaseste o solutie oficiala. Inca nici o scoala sau institutie din Romania nu este autorizata sa ateste astrologii. Diplomele pe care le dam noi sau altii sunt de participare si evaluare a cunostiintelor in urma cursului si probabil in timp, dupa oficializarea practica la nivel de functionare (si nu doar juridica) vor avea consistenta sau recunoastere. Varianta oficiala a Standardului Ocupational pentru profesia de Astrolog, e destul de lunga, exista pe internet si se refera la ce presupune meseria de astrolog, cu termeni apropiati de responsabilitatea sau caracterizarea altor meserii. La pagina 17 in Capitolul X Alte industrii si servicii, Cod Standard Ocupational X39, Cod COR Ocupatie 514902 vom gasi si profesia de Astrolog. Se poate vedea aceasta clasificare si pe link-ul: http://so.cnfpa.ro/so/Corespondenta%20SO-COR.pdf.

Fiecare nivel al Cursului de Initiere in Astrologie are 48 de lectii, cu tematica enumerata mai jos si are pretul de 300 de lei /modul, suma se achita in totalitate la inscrierea pentru inceperea unui nivel (Incepatir, Mediua sau Avansati).
Fiecarui cursant i se va intocmi si va primi Tema Astrologica Natala proprie (conform datelor natale) si sinteza text a elementelor de baza An Chinezesc – Soare – Luna – Ascendent - Nodul Nord Lunar, pentru a se putea orienta pe parcursul cursului in propria Tema Natala. La sfarsitul fiecarui nivel, cursantii vor primi Diplome de Participare la cursurile respective, si in plus, vor primi un Certificat de Absolvire, in urma testului astrologic final pentru fiecare nivel, prin sistemul de notare: Satisfacator, Bine si Foarte Bine, functie de implicare si rezultatele obtinute. Pentru inscrierea la „Nivelul Mediu” a celor care au terminat „Nivelul Incepatori”, se face o reducere de 10%, iar daca se continua si cu „Nivelul Avansati”, reducerea pentru acestia este de 15% (in varianta aleasa pentru perioada de 12 zile, o luna sau 2 luni ca desfasurare). Se recomanda cursantilor sa parcurga modulele in ordinea fireasca, dar ele se pot parcurge in orice ordine.

2 CUPRINS NIVELUL 1 - INCEPATORI - CURS INTENSIVE DE ASTROLOGIE    Sus
01 – Despre metafizica astrologiei si domenii de studiu.
02 – Influentele diferitelor Zodiace: analogii si descriere.
03 – Elementele de baza: polaritati, elemente si calitati.
04 – Triada astrologiei: Semne, Case si Planete.
05 – Clasificarea Caselor Astrologice
06 – Cele 10 Planete, simbolistica si interpretare
07 – Rangurile Planetare si Astrograma Cursantilor
08 – Influentele planetare in Semnele si Casele astrologice.
09 - Soarele in Semnele Astrologice
10 - Luna in Semnele Astrologice
11 - Mercur in Semnele Astrologice
12 - Venus in Semnele Astrologice
13 - Marte in Semnele Astrologice
14 - Jupiter in Semnele Astrologice
15 - Saturn in Semnele Astrologice
16 - Uranus in Semnele Astrologice
17 - Neptun in Semnele Astrologice
18 - Pluton in Semnele Astrologice
19 - Soarele in Casele Astrologice
20 - Luna in Casele Astrologice
21 - Mercur in Casele Astrologice
22 - Venus in Casele Astrologice
23 - Marte in Casele Astrologice
24 - Jupiter in Casele Astrologice
25 - Saturn in Casele Astrologice
26 - Uranus in Casele Astrologice

27 - Neptun in Casele Astrologice
28 - Pluton in Casele Astrologice

29 - Aspectele Solare
30 - Aspectele Lunare
31 - Aspectele Mercuriene
32 - Aspectele Venusiene
33 - Aspectele Martiene
34 - Aspectele Jupiteriene
35 - Aspectele Saturniene
36 - Aspectele Uraniene
37 - Aspectele Neptuniene
38 - Aspectele Plutoniene
39 – Aspectele planetare si configuratiile rezultate.
40 – Notiuni astronomice: coordonate, revolutii si cicluri.
41 – Generalitati Planetele Retrograde 
42 – Nodurile Lunare, simbolistica si interpretare
43 – Lilith simbolistica si interpretare
44 – Fortuna simbolistica si interpretare
45 – Calculul si interpretarea Ascendentului
46 – Ascendentul in cele 12 Semne
47 – Reguli de interpretare a unei teme astrologice- test general
48 – Aplicatiile si dimensiunile Horoscopului Natal – test final


3 CUPRINS NIVELUL 2 - MEDIU - CURS INTENSIVE DE ASTROLOGIE     Sus
01 – Practicarea astrologiei
02 – Recapitulare cele 10 Planete
03 – Recapitulare cele 12 Semne
04 – Recapitulare cele 12 Case
05 – Ciclul Lunar si Lunatiile Personale.
06 – Interpretarea unei Lunatii Personale- exemplul 1
07 – Interpretarea unei Lunatii Personale - exemplul 2
08 – Interpretarea unei Lunatii Personale - exemplul 3
09 – Interpretarea fazelor si momentelor de Luna Noua.
10 – Interpretarea unei Teme de Luna Noua- exemplul 1
11 – Interpretarea unei Teme de Luna Noua- exemplul 2
12 – Interpretarea unei Teme de Luna Noua- exemplul 3
13 – Aniversarea astrologica sau Revolutia Solara.
14 – Interpretarea unei Revolutii Solare - exemplul 1
15 – Interpretarea unei Revolutii Solare - exemplul 2
16 – Interpretarea unei Revolutii Solare - exemplul 3
17 – Legea afinitatii si influentele natale sau anuale.
18 – Combinatia planetara Venus- Marte
19 – Compatibilitatea intelectuala si comunicarea in astrologie
20 – Combinatia pozitiei Soare – Mercur in diferite cariante
21 – Corespondente planete- organe- glande- culori.
22 – Orele planetare si vibratiile cromatice astrale- calculul.
23 – Orele planetare si vibratiile cromatice astrale- folosirea.
24 – Astrologia medicala, vitalitate si dinamica energetica.
25 – Luna din punct de vedere medical
26 – Soarele din punct de vedere medical
27 – Aspectele Planetare mai tensionate
28 – Punctele sensibile ale Horoscopului si remediile indicate.
29 – Domeniile medicale ale unui horoscop
30 – Interpretarea unei Consultante Medicale - exemplul 1
31 – Interpretarea unei Consultante Medicale - exemplul 2
32 – Interpretarea unei Consultante Medicale - exemplul 3
33 – Combinatia Soare- Luna- Ascendent (spirit- psihic- fizic).
34 – Soarele din punct de vedere karmic in cele 12 Semne
35 – Luna din punct de vedere karmic in cele 12 Semne
36 – Ascendentul karmic in cele 12 Semne
37 – Nodurile Lunare- Sensul Karmic in cele 12 Semne
38 – Nodurile Lunare- Sensul Karmic in cele 12 Case
39 – Interpretarea unei Consultante Karmice - exemplul 1
40 – Interpretarea unei Consultante Karmice - exemplul 2
41 – Interpretarea unei Consultante Karmice - exemplul 3
42 – Simbolistica elementelor astrologice.
43 – Astrologia socio- profesionala vizavi de propria intimitate.
44 – Interpretarea unei Consultante Profesionale - exemplul 1
45 – Interpretarea unei Consultante Profesionale - exemplul 2
46 – Interpretarea unei Consultante Profesionale - exemplul 3
47 – Conexiunile Horoscopului Natal cu diferite previziuni
48 – Conduita si mentalitatea astrologului – test final


4 CUPRINS NIVELUL 3 - AVANSATI - CURS INTENSIVE DE ASTROLOGIE     Sus
01 – Dinamica si holistica astrologiei ca „stiinta mentala”.
02 – Recapitulare cele 10 Planete
03 – Recapitulare cele 12 Semne
04 – Recapitulare cele 12 Case
05 – Ciclul solar anual raportat la Casele si Soarele natal.
06 – Exemple de interpretare a ciclului solar anual – modelul 1
07 – Exemple de interpretare a ciclului solar anual – modelul 2
08 – Exemple de interpretare a ciclului solar anual – modelul 3
09 – Tranzitele planetare ca perioade si posibilitati.
10 – Exemple de interpretare a tranzitelor lunare si anuale – modelul 1
11 – Exemple de interpretare a tranzitelor lunare si anuale – modelul 2
12 – Exemple de interpretare a tranzitelor lunare si anuale – modelul 3
13 – Horoscopul previzional zilnic, lunar sau anual.
14 – Alegerea unui eveniment favorabil – exemplul 1
15 – Alegerea unui eveniment favorabil – exemplul 2

16 – Alegerea unui eveniment favorabil – exemplul 3
17 – Programarea unor evenimente prin astrologia electiva.
18 – Astrologia relationala, sinastria si tema compusa.
19 – Compatibilitatea dintre doua persoane la nivel general
20 – Aprofundarea particularitatilor compatibilitatii
21 – Interpretarea unui Horoscop relational – exemplul 1
22 – Interpretarea unui Horoscop relational – exemplul 2
23 – Interpretarea unui Horoscop relational – exemplul 3
24 – Aprofundarea Astrologie Karmice si folosirea solutiilor oferite
25 – Planetele Retrograde in Astrograma.
26 – Mercur, Venus si Marte Retrograd in Semne
27 – Jupiter si Saturn Retrograd in Semne
28 – Uranus, Neptun si Pluton Retrograd in Semne
29 – Mercur, Venus si Marte Retrograd in Case
30 – Jupiter si Saturn Retrograd in Case
31 – Uranus, Neptun si Pluton Retrograd in Case
32 – Sensul si provocarile incarnarii actuale.
33 - Studiu karmic Astrograme cursanti
34 – Complementaritatea astrologiei karmice cu cea natala.
35 – Necesitatea corectiei si rectificarii orei de nastere- metode.
36 – Corectia Orei de Nastere – exemplul 1
37 – Corectia Orei de Nastere – exemplul 2
38 – Corectia Orei de Nastere – exemplul 3

39- Studiu Astrograme cursanti
40 - Alimentatia si Astrologia
41 - Mentalitatea si Astrologia
42 - Imaginatia si intuitia astrologului in citirea unei astrograme.
43 - Conexiunile astrologiei cu Tarotul si Feng Shui
44 – Reguli de interpretarea horoscoapelor
45 - Sistemul interactiv de cunoastere prin astrologie.
46 – Sistemul de consultatii si consiliere astrologica
47 – Testul final si discutii
48 – Modelul unui Cabinet de Astrologie

5. FORMULAR INSCRIERE CURS – Scoala de Astrologie si Metafizica Geea Life
Datele astrologice de baza: ora (intervalul), ziua, luna, anul, locul nasterii
Datele pentru contact: numele, telefon si adresa de email functionala
Adresa de corespondenta corecta (pentru comenzile prin posta cu ramburs):
Nume, Prenume, Str, Nr, Bl, Sc, Et, Ap, Cod postal, Localitate, Judet,

SPECIFICAREA CURSULUI DORIT prin cod sau prin denumirea lor:
(conform tabelului sintetic al cursurilor oferite de la C-01 la C-07):
taxa de curs sau contravaloarea totala:
data (si alte observatii):


-------------------------------- INFORMATII  UTILE ---------------------------
01. la trimiterea prin posta se vor adauga in plus si taxele postale intre 6 – 10 Lei
02. va vom contacta pentru confirmare si alte date functie de comanda solicitata
03. plata se poate face prin ramburs, achitarea prin mandat postal sau prin banca
04. orice neclaritate se stabileste pe parcurs, asteptam orice intrebare si solicitare
05. va rugam sa cititi …detaliile si cuprinsul… fiecarui curs prin linkurile din tabele
06. puteti copia (copy-paste) formularul in emailul catre noi si completa cu datele
      necesare, sau puteti sa ne specificati in email doar la ce curs doriti sa va inscrieti

07. daca apar probleme trimiteti un email (tel) si vom lamuri modul de a comanda
08.
cursurile trimise prin email necesita achitarea anticipata a contravalorii lor
09. cursurile prin corespondenta sunt in format PDF, Adobe Acrobat Document
10. cei care asteapta mesaje de la noi, sa verifice si folderele Spam sau Bulk, pentru
      ca Yahoo Mail poate trimite mesajele noastre in aceste foldere, -noi le vom verifica
11. pentru coletelor cu plata ramburs la ridicare, orice alta intarziere, mai mare de 4-5 zile
      poate sa depinda de Posta Romana, taxe de livrare (si CD) fiind suportate de client

12. se poate solicita gratuit prin email toate Ofertele Geea Life pentru a fi studiate acasa

--------------------------------- DATE  CONTACT ---------------------------
Pag Web: www.geealife.ro Email: geealife@yahoo.com Tel: 0722 371 196 si 0356 008 313
Adresa Corespondenta: Doros Marcel str. 1 Decembrie nr. 62 sc. B et. 3 ap. 8 cod. 300592 Timisoara Timis
Adresa pentru platile ramburs sau anticipate:
Doros Marcel Vasile POST RESTANT, O.P. nr. 12 cod. 300551 Timisoara Timis (CNP 1641002354728)
Date Bancare: titular cont Asociatia de Metafizica Geea Life (Nr. 76/07.10.2003 CIF: 16166787)
Banca Transilvania Timisoara - Ag. Bega Bd. Republicii nr.4 Cod IBAN: RO28 BTRL 0360 1205 E213 99XX

Sus

Inapoi la Cursuri


Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri

Asociatia de Metafizica Geea Life www.geealife.ro email: geealife@yahoo.com tel: 0722 371 196
Grup de Discutii Alternative Spirituale: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Grup de Discutii  Scoala de Astrologie: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie
Grup de Discutii  Pelerinajul la Santiago de Compostela: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
 
Grup de Discutii  Festivalul Expozodiac Conexiuni Spirituale http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de Discutii  EzotericFest Alternative Spirituale
http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest  
Festival International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale www.expozodiac.ro

Diverse Articole Alimentatie, Metafizica, Astrologie...