Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri
Cursuri Expozodiac
Expozodiac 2004 Expozodiac 2005 Expozodiac 2006 Expozodiac 2007 Expozodiac 2008 Tabere Expozodiac Cursuri Expozodiac Parteneri Expozodiac Poze Expozodiac Inscriere Expozodiac


Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Festival Expozodiac


Qigong Tai Chi

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE si
Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join
alternative_spirituale


Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join
bon_camino


Grup de Dialog
Scoala de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join
scoala_astrologie


Grup de Dialog
EZOTERICFEST
Sanatate
Cunoastere
Armonia

Click to join ezotericfest
Click to join
ezotericfest


Grup de Dialog
EXPOZODIAC
Conexiuni si
Alternative
 Spirituale

Click to join expozodiac
Click to join
expozodiac


 

Inapoi la Festival Expozodiac

CURSURI DE VARA ORGANIZATE DUPA
FESTIVALUL INTERNATIONAL EXPOZODIAC

Conexiuni si Alternative Spirituale
Timisoara

In continuare, date despre Cursurile de Vara organizate in anii 2007, 2005, 2006 de catre Ascociatia de Metafizica Geea Life

CURSURILE DE VARA dupa Festivalul Expozodiac - iunie 2007

Acestea vor avea loc in luna iunie, dupa festivalul International Expozodiac Alternative si Conexiuni Spirituale, pe o perioada de 7 zile fiecare modul, adica un Curs Intensiv de Astrologie si unul de Initiere in Spiritualitate prin Metafizica. Acestea pot fi tratate impreuna sau separat ca participare pentru cei interesati. Fiecare persoana isi poate alege participarea si inscrierea la unul sau altul, functie de motivatia si interesul personal, sau chiar se poate inscrie la ambele, daca simte acest lucru.

Cursul de Initiere in Astrologie
va avea loc in perioada 4 iunie (luni) 10 iunie (duminica) intre orele 17.30 21.00 (pentru zilele de sambata si duminica se poate face programarea cursului, mai devreme in cursul zilei la o ora care sa convina tuturor). Vor fi 24 de ore de astrologie. Taxa de participare este de 100 RON.

Cursul de Initiere in Spiritualitate prin Metafizica
va avea loc in perioada 11 iunie (luni) 17 iunie (duminica) intre orele 17.30 21.00 (pentru zilele de sambata si duminica se poate face programarea cursului, mai devreme in cursul zilei la o ora care sa convina tuturor). Vor fi 24 de ore de metafizica cu elemente de nutritie, alimentatie, medicina preventiva, morala, sanatate, cunoastere si educatie. Taxa de participare este de 100 RON.

Locul de desfasurare
este la Cabinetul de Astrologie si Metafizica Geea Life din Timisoara, str. Bujorilor nr 14 (Calea Sagului- Zona Steaua- Autobuzul 33 si Linia tramvai 7). Daca se schimba si gasim o sala mai mare, va vom anunta in timp util.

Cursul de Astrologie dezvolta un sistem de cunoastere spirituala plecand de la cunoasterea principalelor noastre caracteristici si posibilitati oferite de harta cerului in momentul nasterii prin horoscopul hatal. Prin controlul acestor predispozitii, intr-o stare de liniste, armonie fizica si psihica, omul are o mai buna capacitate de a afla, accepta si rezolva lectiile particulare din viata. In astrologie se regasesc toate dimensiunile si sectiunile cu care ne confruntam in viata : propria personalitate, dimensiunea relationala, medicala, sociala, financiara, familiala, spirituala, karmica, etc. Acestea pe parcursul vietii au o dezvoltare data de capacitatea noastra de a evolua, de a ne insuti lectiile vietii, de a invata din greteli, de a fi mai atenti si siguri pe noi, de a ne afirma propriile convingeri si de a lua deciziile in cunostinta de cauza si conform legilor moralei.

Prin deslusirea alfabetului astrologic si a relatiilor dintre aceste simboluri, putem avea foarte multe informatii si confirmari despre:
- constitutia corpului fizic, dispozitiile sufletesti; personalitatea concreta si temperamentul
- bunuri, banii castigati prin forte proprii, alimentatie, venituri si cheltuieli financiare
- frati, surori, verisori, rude, mici calatorii, studii, scrieri, anturajul imediat, vecini, comunicare, comert
- parintii, patrimoniu, mediu originar, esenta lucrurilor, originile si sfarsitul, caminul, viata de acasa, traditiile si secretele
- copii, iubiri, sentimente libere, creatii, jocuri, placeri, serbari, ornamente, castiguri speculative.
- boli, sensibilitati, infirmitati, servituti, obiecte utile, igiena, analize, locul de munca, subalternul si conlucrarea
- casatorie, procese, contracte, asociati si asociatii, toate formele de alianta si antagonism, ceilalti
- transformari profunde, schimbare, modul in care survin marile crize, mosteniri, castiguri obtinute prin capriciile sortii sau prin asociatii si plasamente, averea partenerului, sexualitate, putere mentala
- modul de intelegere, studii inalte, mari calatorii, experiente iesite din comun, vise, viziuni sau capacitati superioare.
- demnitati sociale, marile onoruri, realizarile materiale, putere, cariera, vocatie
- sperante, ajutoare, prieteni, proiecte, promisiuni, dorinte ambitioase, originalitate, progres
- probele morale, traditii, intimitati, dureri, capcane si tot felul de incercari, bolile cronice- karmice, lucrurile ascunse; ocultismul, mediumnitatea si vietile anterioare, etc

Cursul de Metafizica va avea o abordare mai globala a vietii noastre, din punct de vedere spiritual, moral, al sistemului particular de valori, al posibilitatilor de individualizare si nemurire, al corectitudini si respectului vietii prin modul in care traim. Abordarea unei mentalitati in care lucrurile evolueaza de la interior spre exterior, de la constiinta si starile noastre spre faptele si vorbele noastre. Acesta va include si elemente de alimentatie naturala, retete de preparare, ca un mod de viata, de intelegere a proceselor care au loc in organismul nostru, dar si elemente de astrologie ca un instrument de cunoastere. Medicina preventiva, sau mentinerea parametrilor de functionare a noastra din toate punctele de vedere la un nivel sanatos, pleaca de la morala, sinceritate, dorinta de a schimba ceva, o mentalitate sanatoasa, optimista si credinta ca este posibil sa ne traim viata intr-o stare de permanenta fericire, sanatate si libertate, mai ramane sa demonstram si rolul acestui curs este de a trece dincolo de vorbe spre fapte prin experienta practica acumulata in acest domeniu.

CURSURILE DE VARA dupa Festivalul Expozodiac - iunie 2006

Acestea vor avea loc in lunile iunie- iulie, dupa festivalul International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale, pe o perioada de 5 saptamani, incepand din 5 iunie pana in 6 iulie. Sistemul de desfasurare se va baza pe un Curs Intensiv de Astrologie si unul de Metafizica.

CURSUL DE INITIERE IN ASTROLOGIE va avea loc in fiecare Luni si Miercuri intre orele 17.30 20.30 pe parcursul celor 5 saptamani, incepand in 5 iunie si sfarsindu-se in 5 iulie. Vor fi 30 de ore (2 zile x 3 ore
= 6 ore x 5 saptamani = 30 de ore). In fiecare sambata (11, 18, 25 iunie si 2 iulie) pe perioada cursurilor, intre orele 11.00- 14.00 vor ave loc intalniri suplimentare, gen grup de dialog, workshop pentru a solutiona diverse nelamuriri sau intrebari.
CURSUL DE METAFIZICA va avea loc in fiecare Marti si Joi intre orele 17.30 20.30 pe parcursul celor 5 saptamani, incepand in 6 iunie si sfarsindu-se in 6 iulie. Vor fi 30 de ore (2 zile x 3 ore
= 6 ore x 5 saptamani = 30 de ore). In fiecare sambata (11, 18, 25 iunie si 2 iulie) pe perioada cursurilor, intre orele 11.00- 14.00 vor ave loc intalniri suplimentare, gen grup de dialog, workshop pentru a solutiona diverse nelamuriri sau intrebari.

Modul de desfasurarea: fiind vorba de doua cursuri care se vor desfasura in paralel, pe parcursul celor 5 saptamani, in fiecare saptamina vor fi alocate doua zile pentru cursul de astrologie si doua pentru cursul de metafizica. Ele nu vor avea o programa comuna, fiind individualizate si abordand din perspective aparent diferite valorile vietii pe care trebuie sa le ingrijim sau sa le dezvoltam. Fiecare isi poate alege participarea si inscrierea la unul sau altul, functie de motivatia si interesul personal, sau chiar se poate inscrie la ambele, daca simte acest lucru. In continuare vom descrie separate fiecare curs, fiind vorba de doua cursuri distincte (la fel vor fi si formularele de inscriere) care se desfasoara in aceeasi perioada calendaristica.

CURSURILE DE VARA dupa Festivalul Expozodiac - iunie 2005

In luna iunie Asociatia de Metafizica Geea Life organizeaza in cadrul Cabinetului de Metafizica si Astrologie de pe str. Bujorilor nr 14 (C. Sagului) doua serii de cursuri de astrologie si o serie de cursuri de initiere in prepararea alimentatiei naturale. Rolul este de a intelege principile, beneficiile si nevoia de a schimba putin modul de viata sau mentalitatea pentru a crea un sens benefic, bazat pe continuitate. Alimentatia naturala foloseste: fructe, cereale, lactate, oua, miere, legume (morcov,patrunjel, pastarnac, telina, sfecla rosie, varza, salata verde, leurda, rosii,castraveti, ardei, conopida, spanac, ceapa, usturoi, etc), Cereale (grau, hrisca, etc). Alimentatia naturala nu foloseste: carne, zahar, coloranti, conservanti, produse sintetice sau tratamentul termic in preparare.

Cursul de astrologie pentru incepatori (seria 1) va dura 8 zile, cate 3 ore pe pe zi (24 cursuri), intre orele 17.30.- 20.30. in perioada 1 8 iunie 2005.
Cursul de alimentatie naturala (hrana vie sau bucataria fara foc) va dura 8 zile, cate 3 ore pe zi (24 cursuri), intre orele17.30.- 20.30. in perioada 9 16 iunie 2005. (explicatii si demonstratii practice de preparare a unor meniuri complexe)
Cursul de astrologie pentru incepatori (seria 2) va dura 8 zile, cate 3 ore pe zi (24 cursuri), intre orele 17.30.- 20.30. in perioada 17 24 iunie 2005.
*** Cursurile de initiere in astrologie seria 1 si 2 sunt identice, dorim doar sa limitam numarul cursantilor la maxim 12- 15 pentru fiecare serie, pentru a putea lucra mai eficient.


mai multe informatii despre editiile anterioare pe pagina
http://www.expozodiac.ro

Inapoi la Festival Expozodiac


Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri

Asociatia de Metafizica Geea Life www.geealife.ro email: geealife@yahoo.com tel: 0722 371 196
Grup de Discutii Alternative Spirituale: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Grup de Discutii  Scoala de Astrologie: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie
Grup de Discutii  Pelerinajul la Santiago de Compostela: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
 
Grup de Discutii  Festivalul Expozodiac Conexiuni Spirituale http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de Discutii  EzotericFest Alternative Spirituale
http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest  
Festival International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale www.expozodiac.ro

Diverse Articole Alimentatie, Metafizica, Astrologie...