Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto
Grupuri Forumuri
Linkuri Reciproce Parteneri Sponsori Camino Santiago Grupuri Forumuri


Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Festival Expozodiac


Qigong – Tai Chi

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE si
Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join
alternative_spirituale


Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join
bon_camino


Grup de Dialog
Scoala de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join
scoala_astrologie


Grup de Dialog
EZOTERICFEST
Sanatate
Cunoastere
Armonia

Click to join ezotericfest
Click to join
ezotericfest


Grup de Dialog
EXPOZODIAC
Conexiuni si
Alternative
 Spirituale

Click to join expozodiac
Click to join
expozodiac


 

Inapoi la Linkuri

Linkuri Grupuri Dialog si Forumuri

Linkuri Grupuri de Dialog

Group name: Alternative_Spirituale
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Post message: alternative_spirituale@yahoogroups.com
Subscribe: alternative_spirituale-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: alternative_spirituale-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: alternative_spirituale-owner@yahoogroups.com
Descriere: Acest grup de dialog este infiintat de Asociatia de Metafizica Geea Life din Timisoara www.geealife.ro (Marcel Doros si Ramona Venturini) si are ca sens promovarea discutiilor, intrebarilor, studiilor, cercetarilor si experientelor practice din domeniile si stiintele spirituale.
Din grup poate face parte orice persoana, precum si cei cu care asociatia noastra a colaborat sau le-a oferit servicii la nivel de alimentatie naturala, astrologie, materiale din colectia noastra de carte si au participat sau participa la cursurile noastre. Colaborarea, dialogul, prietenia, educatia (autoeducatia), cunoasterea (autocunoasterea), morala si accesul direct la informatii, pot fi elementele necesare ale unei profunde transformari a modului de viata si a mentalitatii spre o evolutie spirituala si o viata mai armonioasa.
Daca nu poti schimba lumea, schimba-ti lumea ta.

Group name: Scoala de Astrologie
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie

Post message: scoala_astrologie@yahoogroups.com
Subscribe: scoala_astrologie-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: scoala_astrologie-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: scoala_astrologie-owner@yahoogroups.com
Descriere: Materiale, carti, articole, linkuri, baze de date, calendar cu diverse activitati, conferinte, expozitii, cabinete de astrologie, colaborari si discutii specifice astrologiei, intre astrologi profesionisti, amatori si orice persoana interesata de studiul astrologiei. Grupul doreste sa experimenteze dialogul liber si detasat de orice interese particulare sau de grup, specifice doar unor diverse mentalitati si sisteme astrologice, nefiind guvernat de alte Asociatii, Societati, Firme, Fundatii, etc. din domeniu.
Astrologie este o stiinta spirituala, deci nu ne putem margini la a o studia, promova si aplica doar la nivel materialist- stiintific sau prin diverse speculatii de suprafata, gen mass-media. Cuvintul astrologie este la fel de cunoscut ca si cuvintul piine in Romania, dar cind e vorba de de a le folosi, pare mai usor cu piinea (ceva din noi totusi se umple), chiar daca toata lumea pare ca stie totul despre piine si despre astrologie. Cei care o refuza ar trebui sa stie de ce, cei care o accepta la fel, iar cei care isi bat joc de astrologie, inseamna ca au si ei la rindul lor experienta necesara. Se pare ca totul este posibil, si e foarte bine asa, pentru ca raminem in standardele si posibilitatile astrologiei, pentru ca Astrele predispun şi doar omul dispune.

Group name: Bon_Camino
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
Post message: bon_camino@yahoogroups.com
Subscribe: bon_camino-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: bon_camino-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: bon_camino-owner@yahoogroups.com
Descriere: Grupul de discutii in limba romana – Bon_Camino- este dedicat celor care au fost, care doresc sa mearga si celor care sunt pe traseul de pelerinaj spre Santiago de Compostela din Spania, deoarece, in fiecare refugiu exista acces la internet si se poate contacta grupul. Bon Camino (Drum Bun), este fraza rostita si auzita cel mai des in Spania, din partea localnicilor si a celorlalti pelerini, referindu-se la perioada de pelerinaj, dar mai ales la continuitatea fiecaruia din viata de zi de zi.
In acest grup se pot schimba impresii, experiente, trairi, notite din jurnalul zilnic, sfaturi si intrebari, alaturi de o galerie foto in care putem prezenta imagini de la fata locului. Camino Francez, drumul Sfintului Iacob sau calea omului obisnuit, pe care l-am facut noi (Marcel si Ramona din Timisoara) a inceput din St. Jean Pied de Port din Franta, peste Pirinei, spre Santiago de Compostela, fiind lung de 800 de km. Noi am facut in continuare si cei 100 de km ai traseul pina la Finisterre pe tarmul Atlanticului (Cabo Finisterre – Capatul Pamantului). Un total de 900 de km, parcursi in 36 de zile, intre 21 iulie si 25 septembrie 2006. Bineinteles ca la aceasta perioada s-a mai adaugat transportul pina in Franta si din Spania spre Romania, cu diverse autobuze sau trenuri.
Pasaportul de pelerin, primit la inceperea pelerinajului este valabil pentru cei care fac traseul pe jos, cu bicicleta sau cu calul si isi vizeaza acest pasaport la refugiile in care innopteaza. Practic, doar cu pasaportul de pelerin putem sa ne cazam la refugiile special amenajate din majoritatea localitatilor pe care le intilnim pe un drum foarte bine marcat cu Sageata Galbena sau Scoica.
Numai bine si o viata mai minunata – BON_CAMINO


Group name: Expozodiac - detalii si pe web la http://www.expozodiac.ro
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Post message: expozodiac@yahoogroups.com
Subscribe: expozodiac-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: expozodiac-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: expozodiac-owner@yahoogroups.com
Descriere: Grup de discutii dedicat festivalului Expozodiac, tinut la Timisoara, in Romania. Editia din acest an: 26-28 mai 2006. Cei interesati pot primi aici anunturi despre pregatirile facute, despre conditiile de participare, si se pot pune intrebari daca exista nelamuriri sau situatii speciale. De asemenea, sunt binevenite si sugestiile pentru organizatori.
Activitatile se desfasoara pe parcursul a 3 zile. Vor avea loc Conferinte, Aplicatii, Demonstratii, Simpozion de Astrologie, Activitati Ambientale - Muzicale, Tirg de Carte si altele, in cadrul unei Expozitii pe o suprafata de 2 600 mp si in mai multe sali pentru expuneri. Evenimentul ii reuneste pe toti cei interesati si implicati in multitudinea domeniilor oculte, ezoterice, metafizice, spirituale, specifice terapiilor naturiste si alternativelor spirituale, medicale si educationale practice, simple si valabile pentru orice om. Sensul principal este prietenia, organizarea, colaborarea, dialogul, promovarea si comunicarea unor teorii, idei sau valori practice bazate pe consecinte pozitive si experientele celor care le expun si propun.
Detalii pe web se gasesc in situl Expozodiac, la
http://www.expozodiac.ro - deci inainte de a intreba ceva recomandam vizitarea sitului, unde e posibil sa se gaseasca deja raspunsul.
Va rugam sa folositi acest grup numai pentru mesaje sau informatii care au legatura cu Expozodiac sau cu domeniile vizate de Expozodiac.


Group name: Ezotericfest
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest
Post message: ezotericfest@yahoogroups.com
Subscribe: ezotericfest-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: ezotericfest-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: ezotericfest-owner@yahoogroups.com
Grup de informare si discutii despre EzotericFest -Alternative si Conexiuni Spirituale. Manifestarea are loc anual la Timisoara fiind organizata de Asociatia de Metafizica Geea Life si Expo Timisoara International. Prima editie are loc in perioada 16-19 octombrie 2008. Cei interesati (firme sau persoane fizice participante sau vizitatori) pot primi aici anunturi despre pregatirile facute, despre conditiile de participare, si se pot pune intrebari daca exista nelamuriri sau situatii speciale. De asemenea, sunt binevenite si sugestiile pentru organizatori sau o eventuala implicare.
Evenimentul reprezinta o continuare a primelor 4 editii ale Festivalului Expozodiac intr-o locatie centrala si o mai buna organizare.
Ezotericfest, are trei sectiuni principale: expozitia cu vanzare, sesiunea de conferinte si manifestarile ambientale muzicale. Manifestarea este deschisa tuturor celor care doresc sa participe si au ceva de oferit din punct de vedere social, comercial, medical, artistic, muzical si spiritual.
Evenimentul ii reuneste pe toti cei interesati si implicati in multitudinea domeniilor oculte, ezoterice, metafizice, spirituale, specifice terapiilor naturiste si alternativelor spirituale, medicale si educationale practice, simple si valabile pentru orice om. Sensul principal este prietenia, organizarea, colaborarea, dialogul, promovarea si comunicarea unor teorii, idei sau valori practice bazate pe consecinte pozitive si experientele celor care le expun si propun.
Detalii pe web se gasesc in paginile
http://www.expozodiac.ro si http://www.geealife.ro
Va rugam sa folositi acest grup numai pentru mesaje sau informatii care au legatura cu Ezotericfest sau cu diversele domeniile spirituale prezente la acest
eveniment  EzotericFest.

Group name: acubens
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/acubens
Post message: acubens@yahoogroups.com
Subscribe: acubens-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: acubens-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: acubens-owner@yahoogroups.com
Descriere: Grup de discutii dedicat iubitorilor de astrologie, care are ca obiective:
- facilitarea schimburilor de informatii astrologice
- incurajarea studiului si cercetarii in astrologie
Mesajele care nu fac referire la astrologie si aluneca spre alte domenii sunt off-topic. Pentru dezbateriele pe teme de ezoterism, religie, tratamente alternative, etc., doritorii sunt rugati sa se adreseze listelor specializate in domeniile respective.
Moderator si list-owner: ing. Mihaela Dicu, Presedinta Asociatiei Astrologilor din Romania, membra CEDRA (Le Centre d'Etudes, de Documentation et de Recherches sur l'Astrologie), Franta


Group name: anatecor
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/anatecor
Post message: anatecor@yahoogroups.com
Subscribe: anatecor-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: anatecor-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: anatecor-owner@yahoogroups.com
Descriere: Grup dedicat discutiilor despre terapii naturiste si complementare ( alternative ) , in romaneste, sub egida ANATECOR ( Asociatia Nationala de Terapii Complementare din Romania .
Group dedicated to discussions about naturist and alternative terapies, in Romanian language.
In acest grup se poarta discutii in care fiecare este liber sa-si exprime opinia, respectind opiniile celorlalti chiar daca, poate, nu le accepta intru totul. Specialistii sau cei cu experienta terapeutica sunt liberi sa-si prezinte tehnicile sau ideile, dar ii rugam sa se concentreze asupra prezentarii tehnicilor si metodelor proprii, si nu asupra combaterii metodelor si ideilor altora. Fiind un simplu grup de discutii, opiniile prezentate in acest grup ca sfaturi sau teorii terapeutice nu constituie consultatii medicale, nici macar daca sunt prezentate de specialisti. Celor care au probleme medicale le recomandam sa verifice atent informatiile primite inainte de a le aplica, daca doresc sa faca asta, si cel mai bine ar fi sa apeleze la un specialist pentru consultatii si tratamente sub supravegherea acestuia. Speram ca acest grup sa contribuie mai ales la vehicularea de informatii care sa-i orienteze, pe cei care au nevoie, catre terapii si terapeuti care le vor ajuta sa-si regaseasca sanatatea. Stim ca exista si oameni care prefera sa-si asume raspunderea pentru sanatatea lor, sa caute cai de autovindecare, dar reamintim ca toti cei care se decid sa urmeze direct sfaturile primite aici, o fac pe propria raspundere.

Group name: astro-cristian
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/astro-cristian
Post message: astro-cristian@yahoogroups.com
Subscribe: astro-cristian-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: astro-cristian-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: astro-cristian-owner@yahoogroups.com
Descriere: Astrologia reprezinta drumul spre cunoastere si adevar si ea poate oferi raspunsuri la multe din intrebarile noastre existentiale pe care le punem de-a lungul vietii. Pentru a descifra tainele sale, trebuie sa o studiem cu rabdare si pasiune, sa ne lasam coplesiti de incarcatura spirituala a acesteia, sa invatam sa ne acceptam pe noi insine, dar si pe ceilalti din preajma noastra, sa refuzam sa mai traim in minciuna si in iluzii ce pot fi nocive si periculoase pentru suflet si spirit... Va invit in cadrul acestui grup sa studiem impreuna aceasta stiinta fascinanta si minunata si sa ne impartasim o parte din cunostintele de astrologie acumulate pe parcurs, avand speranta ca vom reusi sa descifram tainele acesteia si ca vom invata multe unii de la ceilalti...

Group name: astrobuletin
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/astrobuletin
Post message: astrobuletin@yahoogroups.com
Subscribe: astrobuletin-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: astrobuletin-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: astrobuletin-owner@yahoogroups.com
Descriere: Pagina abonatilor revistei ASTROBULETIN.
Revista este gratuita, apare lunar, in preajma momentului de Luna Noua.
Pentru a vizualiza in conditii optime revista  va trebui sa va creati un director, de exemplu BULETIN, unde sa copiati fisierele astro1.html, astro2.html, etc.  Fiecare numar al revistei va fi in format astroXY.html. Va trebui sa copiati in directorul creat, de exemplu BULETIN, toate imaginile pe care le veti primi la fiecare numar si care vor fi in format fisier.jpg. Dupa ce veti copia fisierul astro2.html in directorul BULETIN, il puteti vizualiza cu Internet Explorer sau cu Netscape.
Persoanele care doresc sa sprijine finaciar aparitia revistei sunt rugate sa ma contacteze.

Group name: astrolog
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/astrolog
Post message: astrolog@yahoogroups.com
Subscribe: astrolog-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: astrolog-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: astrolog-owner@yahoogroups.com
Descriere: Lista de discutii promoveaza astrologia si conexiunile cu alte stiinte esoterice. Lista este deschisa pentru toti cei interesati de astrologie si de domeniile conexe si isi propune sa-i ajute pe cei incepatori sa descopere tainele acestei stiinte. Oricine este binevenit si participarea sa va fi pretuita.
Obiectivele listei de discutii Astrolog sunt:
1. Formarea unei educatii de masa in domeniul cunoasterii astrologice.
2. Dezvoltarea comunicarii intre persoanele interesate de astrologie si esoterism, cu respectarea pluralismului de opinii.

Group name: astrolog32ro -
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/astrolog32ro
Related Link: http://uk.geocities.com/astrolog32
Post message: astrolog32ro@yahoogroups.com
Subscribe: astrolog32ro-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: astrolog32ro-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: astrolog32ro-owner@yahoogroups.com
Descriere: Discutii despre utilizarea si functionarea programului Astrolog32 pentru vorbitorii de limba romana. Se pot discuta chestiuni de utilizare a programului, de pilda de calculare a anumitor teme, de folosire a comenzilor programului pentru a se obtine anumite rezultate, ce fac anumite comenzi etc. Se pot discuta si aspecte matematice sau astrologice ale calculelor efectuate de program, pentru verificarea eficientei lui si, eventual, pentru optimizarea lui. Programatorii de softuri de astrologie romanesti ar putea fi interesati de asemenea discutii, pentru a-si limpezi unele probleme ale propriilor programe. Se accepta discutii numai in limba romana. Se recomanda ca eventualele materiale preluate din surse straine sa fie trimise grupului dupa ce au fost traduse in romaneste. Nu se dezbat aici chestiuni teoretice sau practice de astrologie, decit in corelatie cu ilustrarea lor in programul Astrolog32.

Group name: astrotext
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/astrotext
Post message: astrotext@yahoogroups.com
Subscribe: astrotext-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: astrotext-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: astrotext-owner@yahoogroups.com
Descriere: ASTRELE PREDISPUN, OMUL DISPUNE. AstroText este un buletin astrologic bilunar in romaneste, in format HTML, realizat initial de catre Adi M si scris de el din octombrie 2001 pina in noiembrie 2005. Incepand din decembrie 2005, a fost preluat de echipa Fidelia coordonata de prof. Firicel Ciarnau. AstroText ofera informatii si articole de astrologie, pentru cei interesati sa invete sa se cunoasca prin studiul si practica astrologiei, si pentru uzul astrologilor amatori si profesionisti.

Group name: astrotrafic
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/astrotrafic
Post message: astrotrafic@yahoogroups.com
Subscribe: astrotrafic-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: astrotrafic-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: astrotrafic-owner@yahoogroups.com
Descriere: Grup de discutii astrologice libere, in romaneste. Sunt permise imagini si fisiere atasate, pentru a se putea discuta direct pe astrograme propuse. Numele AstroTrafic se refera la libera circulatie a informatiilor de astrologie, fara restrictii. Grupul nu este organizat sub egida vreunei organizatii a astrologilor sau de alta natura, si chiar daca in grup sunt si membri ai AAR sau ai altor organizatii cu preocupari in astrologie, problemele acestor organizatii nu trebuie sa le discutam in acest grup decit cel mult ca discutii libere, ca din afara organizatiilor, care nu implica raspunderea organizatiilor respective.
Se pot discuta de toate despre astrologie. Sunt foarte binevenite stirile si anunturile legate de informatii de astrologie - carti, reviste, situri de web, grupuri de discutii, resurse de net, emisiuni mass-media, si pot fi trimise de oricine, si mai ales de cei care le semneaza, ca sa aflam toti despre ele.
Amatorii pot pune intrebari - nu li se garanteaza raspunsul, desigur, dar au mari sanse, daca pun intrebarile in mod bine gindit, sa primeasca raspunsuri de la cei cu mai multa experienta in astrologie.
Pasionatii pot deschide discutii pe anumite teme si, daca si alti membri ai grupului sunt interesati de tema respectiva, pot primi raspunsuri sau pot gasi colaboratori intr-o cercetare pe acea tema...
Grupul nu garanteaza raspunsuri la orice intrebare, si nici nu are ca scop adoptarea de decizii sau atitudini colective in astrologie, dar - ca simplu grup de discutii amicale si libere - permite comunicarea de informatii si sanse de a gasi oameni care sunt interesati sau cunoscatori de astrologie.

Group name: budism_calea_de_diamant_in_romania
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/budism_calea_de_diamant_in_romania

Post message: budism_calea_de_diamant_in_romania@yahoogroups.com
Subscribe: budism_calea_de_diamant_in_romania-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: budism_calea_de_diamant_in_romania-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: budism_calea_de_diamant_in_romania-owner@yahoogroups.com
Descriere: Centrele de meditatie budista Calea de Diamant din Romania al celui de-al 17-lea Karmapa - Thaye Dorje si al lui Lama Ole Nydahl. Pagini web recomandate: www.budism-caleadediamant.ro ; www.caleadediamant.ro ; www.calea-de-diamant.ro ; www.karmapa.ro ; www.lama-ole-nydahl.ro ; www.budism.ro ; www.budism-oradea.ro Pagini web in limba nationalitatii maghiare: www.gyemantut-buddhizmus.ro ; www.gyemantut.ro ; www.buddhizmus.ro ; www.buddhizmusma.ro ; www.buddhizmus-nagyvarad.ro

Group name: CERERI_ro
Group home page:
http://groups.yahoo.com/group/CERERI_ro/
Related Link: http://egroupsro.tk
Post message: CERERI_ro@yahoogroups.com
Subscribe: CERERI_ro-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: CERERI_ro-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: CERERI_ro-owner@yahoogroups.com
Descriere: Anunturi publicitare online gratuie.


Group name: ClujNapoca-City
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/ClujNapoca-City/
Post message: ClujNapoca-City@yahoogroups.com
Subscribe: ClujNapoca-City-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: ClujNapoca-City-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: ClujNapoca-City-owner@yahoogroups.com
Descriere: Parlamentul Cetatii Cluj Napoca

Group name: conferinte
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/conferinte
Post message: conferinte@yahoogroups.com
Subscribe: conferinte-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: conferinte-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: conferinte-owner@yahoogroups.com
Descriere: Bun gasit pe grupul de informare [conferinte], unde veti gasi
informatii despre: 1. Conferinte [atat
calls for papers cat si calls for participants ]  2. Concursuri,  3. Olimpiade,  4. Scoli de vara si de iarna,  5. Programe de invatamant in Romania,  6. Colaborari intre universitati si institute in Romania, 7. Seminarii, 8. Workshop-uri,  9. Colocvii, 10.Congrese, 11.Programe de training (legate de domenii profesionale), 12.Prezentari de companii, 13.Targuri de job-uri, 14.Expozitii.
Toate evenimentele anuntate pe grup au caracter local (i.e., sunt
organizate in Romania exclusiv pentru participanti din Romania).
Grupul este gandit special pentru cei care doresc sa primeasca mail-uri
prin daily digest. Mesajele trebuie sa fie aprobate de moderatori.
Grupul contine link-uri detaliate despre surse alternative de informare
(vedeti sectiunea links din stanga). Grupul are ca scop principal
informarea, nu discutia. In consecinta, daca dati reply la un mesaj,
acesta va ajunge direct la originatorul mesajului (nu pe intreg grupul)

Group name: corporateovernight
Group home page: http://finance.groups.yahoo.com/group/corporateovernight/
Related Link: http://groups.yahoo.com/group/hr-romania/
Post message: corporateovernight@yahoogroups.com
Subscribe: corporateovernight-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: corporateovernight-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: corporateovernight-owner@yahoogroups.com
Descriere: Cel mai mare grup al oamenilor de Advertising din Romania
DEZBATERI pe teme din publicitate, marketing, relatii publice, mass media, sociologie , comunicare organizationala si politica.
Accesul pe grup este rezervat exclusiv pasionatilor din domeniu.
Aici poti impartasi cu impatimitii din domeniu ideile,conceptele si creatiile tale
Stabilim mai tarziu calendarul pt evenimente.[nu excelati in invitatii. nimeni nu da 300 de euro sa vada niste amatori care si-au facut si ei un blog si care iti spun cu un entuziasm extraordinar niste prostii si chestii banale [peste care am trecut de mult] pe care le inveti la primul curs de comunicare.
[si daca tot vrei sa ne impartasesti din esenta faptelor tale te anuntam ca poti si primi in schimb critici si injuraturi( orice manifestare culturala in spatiu virtual e bine venita)] gandeste-te la acest grup ca fiind locul unde iti poti testa orice initiativa in domeniu si obtine un feedback din partea publicului
+ grupul e moderat numai in cazuri c u m [translate pls] ar fi
- reclama[stupida si repetata]
- numai 2 persoane converseaza pe teme care nu ne intereseaza
- orice tentativa de conspiratie si/sau revolta impotriva tiraniei impusa de moderatorul listei(care nu vrea sa faceti asta)   Succes!

Group name: e-Romania
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/e-Romania/
Post message: e-Romania@yahoogroups.com
Subscribe: e-Romania-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: e-Romania-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: e-Romania-owner@yahoogroups.com
Descriere: CARAREA DE LA CARMA MINTII ATARNA ...
De la inceput e bine sa plecam cu cateva lucruri stiute si anume: ca toti oamenii, fara deosebire, suntem in aceeasi vreme si fii oamenilor. si fii lui Dumnezeu. Adica dupa trup suntem fapturi pamantesti, iar dupa duh fapturi ceresti, care insa vremelnic petrecem in corturi pamantesti. De la Dumnezeu iesim, petrecem pe pamant o vreme si iarasi la Dumnezeu ne-ntoarcem. Fericit cine se-ntoarce si ajunge iar Acasa, rotunjind ocolul. Aceasta e cararea.
Unii insa nu se mai intorc...
Sunt cei ce asculta de o vraja vrajmasa, care ii scoate din cale si, cu pofte pieritoare, ii incalceste in lume. Vraja aceea, a pacatului, cu vremea le slabeste mintea si in asa fel le-o intoarce, incat ajung sa zica binelui rau si din fii lui Dumnezeu se fac vrajmasii lui Dumnezeu. Vremea li se gata, lumina mintii li se stinge ... si asa ii prinde noaptea - moartea- ramasi rataciti de Dumnezeu si neintorsi Acasa.

Group name: eurodesk_info
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/eurodesk_info/
Post message:
eurodesk_info@yahoogroups.com
Subscribe:
eurodesk_info-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe:
eurodesk_info-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: eurodesk_info-owner@yahoogroups.com
Descriere: Eurodesk este o retea europeana de servicii de informare in 30 de tari, care ofera acces unic la informatii europene de interes pentru tineri. Eurodesk functioneaza oficial si ca structura suport pentru Programul TINERET in ACTIUNE al Uniunii Europene si ofera informatii relevante despre Europa tinerilor si celor care lucreaza cu tinerii. Mai multe informatii despre Eurodesk Reteaua Eurodesk actualizeaza si gestioneaza continutul informational al Portalului European pentru Tineret al Comisiei Europene.
In Romania, Serviciul Eurodesk functioneaza in cadrul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.
Daca doresti:
- sa afli informatii despre cele mai noi programe derulate pentru tineret de Comisia Europeana,
- sa afli despre actiunile intreprinse de ONG-urile din Romania in scopul sustinerii sau promovarii programelor pentru tineret sau sa-ti gasesti un partener european pentru un proiect sau
- sa fii la curent cu oportunitatile europene de mobilitate: burse, stagii de practica, stagii de voluntariat, locuri de munca, programe de finantare si altele...
Oricare ar fi intrebarea... incepe cu noi! ANPCDEFP - Eurodesk Romania Calea Serban Voda 133, etaj 3, Sector 4 RO-040205 Bucuresti Tel: (021) 201 07 42 Telverde: 0800 80 YOUTH E-mail: mihaela.nicolai@eurodesk.eu www.eurodesk.ro

Group name: FratiaLuminii
Group home page:
http://groups.yahoo.com/group/FratiaLuminii/
Post message: FratiaLuminii@yahoogroups.com
Subscribe: FratiaLuminii-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: FratiaLuminii-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: FratiaLuminii-owner@yahoogroups.com
Descriere: "Acest grup doreste sa reuneasca toate fiintele ce cauta Lumina, indiferent de calea pe care o urmeaza. Dorim sa fim un "loc" unde se impartasesc experiente spirituale si trairi deosebite. Un punct de reper pentru oricine doreste sa afle cumse percepe Lumina in diferite etape ale calatoriei spirituale. Intr-o perioada atat de agitata si plina de conflicte, aici se doreste a se construi o zona "neutra" in care sa domneasca doar Iubirea divina.
Deoarece ne-am adunat fiinte ce urmeaza drumuri diferite, va invitam sa tineti cont de eventualele diferente si sa nu pierdeti din vedere ca toate caile duc in acelasi loc : ACASA.
Dorim ca acesta oaza sa fie o sursa de inspiratie si impulsionare spirituala la care sa contribuim cu totii in mod activ. Dar nu cu prea mult zgomot, ci sa lasam partea cea mai inalta din noi sa se manifeste cu iubire si frumusete. Incurajam atitudinea creatoare care intotdeauna ne face "vii" si prezenti, fara sabloane si celebrele "copy and paste". Hai sa luam asta ca pe o provocare...."

Group name: Free_Press_Romania
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/Free_Press_Romania/ 
Post message: Free_Press_Romania@yahoogroups.com
Subscribe: Free_Press_Romania-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: Free_Press_Romania-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: Free_Press_Romania-owner@yahoogroups.com
Descriere: 1. "Free Press Romania" este o lista moderata partial, deschisa in special jurnalistilor si organizatiilor neguvernamentale (NGO), dar si oricarei persoane interesate in generarea de opinii. Free Press Romania este o lista creeata cu intentia declarata de a facilita schimbul liber de informatii dintre membrii ei.
2. Pe lista sunt admise persoane sau NGO cu adresa verificabila. De asemenea, sunt admise si persoane care, din motive personale, solicita moderatorilor acces pe lista sub nume fictive. Moderatorii isi asuma raspunderea de a pastra secreta identitatea acestora.
3. Limbajul este liber in limita legala a celui folosit in presa romaneasca.
4. Atacul la persoana, in cazuri extreme, va fi moderat.
5. Moderatorii isi rezerva dreptul de a schimba regulile listei in functie de circumstantele care se impun. Pastrarea secretului identitatii celor ce doresc sa scrie anonim este garantata in limita legilor din USA.

Group name: I-p-A 
http://tech.groups.yahoo.com/group/I-p-A/
Related Link: http://lista-ipa.hypermart.net
Post message: I-p-A@yahoogroups.com
ubscribe: I-p-A-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: I-p-A-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: I-p-A-owner@yahoogroups.com
Descriere: "Internetul pentru Afaceri (I-p-A)" este o lista e-mail moderata, care se adreseaza celor care doresc sa foloseasca sau folosesc deja in Romania Internetul pentru a face afaceri.
Subscriind la "I-p-A" veti lua contact cu alti profesionisti romani si veti schimba cu acestia idei si resurse despre cum sa utilizati Internetul pentru a face afaceri mai profitabile.

Group name: info_culture
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/info_culture
Post message: info_culture@yahoogroups.com
Subscribe: info_culture-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: info_culture-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: info_culture-owner@yahoogroups.com
Descriere: Lista de informare dedicata organizatiilor, institutiilor si persoanelor active in domeniul cultural din Romania. Acest e-grup este initiat si moderat de Fundatia CONCEPT

Group name: Iubirea_Zeilor
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/Iubirea_Zeilor
Post message: Iubirea_Zeilor@yahoogroups.com
Subscribe: Iubirea_Zeilor-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: Iubirea_Zeilor-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: Iubirea_Zeilor-owner@yahoogroups.com
Descriere: OMULE, CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI! Focul reinnoieste neincetat natura. IUBIREA ZEILOR Grup de discutii spirituale. BINE ATI VENIT!
Sper sa gasiti pe acest Forum sclipiri din Lumina, Iubirea si Adevarul Divin!
Grupul este deschis spre ceea ce inalta sufletul si bucura inima.
Suntem aici pentru a invata unii de la altii, de la Maestrii si Ghizi, cu scopul de a creste spiritual.
Oricine este binevenit, indiferent de religie sau credinta.
"Noi nu suntem impotriva niciunei religii, scoli, secte, loje, sau a nici unui ordin, deoarece stim ca toate formele religioase sunt manifestari ale Marii Religii Cosmice Universale Nemarginite, latenta in orice atom al Cosmosului...
Noi iubim din adancul inimii toate formele religioase; stim ca sunt manifestarea plina de iubire a Marii Religii Cosmice Universale."
Samael Aun Weor
Va rog sa respectati pe fiecare membru inscris aici, indiferent de Calea si convingerile sale. De asemenea va rog sa folositi in mesaje un ton si un limbaj decent si politicos. Oricine se va abate de la aceste principii, risca sa-i fie moderate mesajele si in final sa fie exclus de pe grup.
Tatal Ceresc, Cristul Cosmic, Mama Divina si Zeii din Lumina sa ne binecuvanteze!

Group name: magnetoterapie
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/magnetoterapie
Post message: magnetoterapie@yahoogroups.com
Subscribe: magnetoterapie-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: magnetoterapie-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: magnetoterapie-owner@yahoogroups.com
Descriere: Acest grup este dedicat discutiilor legate de magnetoterapie si magnetism: efectele asupra organismelor vii si in special asupra oamenilior. Sunt invitati sa participe atat medici, cat si toti interesati de subiect.

Group name: mishuro
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/mishuro/
Related Link: http://www.mishu.ro
Post message: mishuro@yahoogroups.com
Subscribe: mishuro-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: mishuro-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: mishuro-owner@yahoogroups.com
Descriere: Un loc unde poti face schimb de lucruri utile si amuzante !

Group name: newsletter_lemuria
Group Email Addresses: http://groups.yahoo.com/group/newsletter_lemuria/
Related Link: http://www.lemuria89.blogspot.com/
Post message: newsletter_lemuria@yahoogroups.com
Subscribe: newsletter_lemuria-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: newsletter_lemuria-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: newsletter_lemuria-owner@yahoogroups.com
Descriere: Bine v-am gasit! Lemuria se vrea a fi un loc unde o mana de oameni relativ inteligenti se chinuie din greu ca niste neinsemnate cuvinte precum "arta" si "atitudine", sa nu mai fie chiar atat de neinsemnate. Cei care vor dori sa faca parte din acest grup isi asuma riscul de a primi un mesaj saptamanal din care vor putea afla ce se mai scrie cu multa patima, ce se mai poate vedea/auzi si, evident, vor putea accesa blogul Lemuria fara prea multa bataie de cap.Lansarea Lemuriei va avea loc cel mai probabil la sfarsitul lunii martie.Cei care vor dori sa colaboreze in vreun fel cu materiale 100,7% autentice isi vor putea exprima intentiile fara indoiala necurate, trimitind un mesaj pe grup.

Group name: Noua_Acropola_Romania
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/Noua_Acropola_Romania/
Post message: Noua_Acropola_Romania@yahoogroups.com
Subscribe: Noua_Acropola_Romania-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: Noua_Acropola_Romania-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: Noua_Acropola_Romania-owner@yahoogroups.com
Descriere: Grupul Asociatiei Culturale Noua Acropola din Romania, unde puteti gasi informatii despre activitatile sale, dintre care enumeram: conferinte cu teme culturale, cursuri de filosofie, psihologie si istorie a ideilor si civilizatiilor; expozitii; lansari de carte si librariile in care pot fi achizitionate cartile Editurii Noua Acropola; puncte de vanzare ale reproducerilor arheologice realizate de Atelierul Atena; participarea la targuri si festivaluri precum si multe altele.

Group name: Nutritia-Alchimia_externa_taoista
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/Nutritia-Alchimia_externa_taoista
Post message: Nutritia-Alchimia_externa_taoista@yahoogroups.com
Subscribe: Nutritia-Alchimia_externa_taoista-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: Nutritia-Alchimia_externa_taoista-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: Nutritia-Alchimia_externa_taoista-owner@yahoogroups.com
Descriere: Aici sunt prezentate studii si experimente atat oficiale, ale forurilor stiintifice internationale, cat si neoficiale, ale oamenilor, cautatori neobositi ai armoniei, echilibrului si Caii de Mijloc (Tao)
Studiile se refera la activitatea umana care ne consuma cca. 70% din energia corpului - alimentatia;
se refera la moduri prin care putem reduce treptat acest deficit, pentru a-l transforma in final intr-un beneficiu pe termen lung, cat si pe termen scurt.
Cuvinte cheie: nutritie, Universal Tao Romania, alchimie interna si alchimie externa taoista

Group name: OFERTE_ro
Group home page:
http://groups.yahoo.com/group/OFERTE_ro/
Related Link: http://egroupsro.tk
Post message: OFERTE_ro@yahoogroups.com
Subscribe: OFERTE_ro-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: OFERTE_ro-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: OFERTE_ro-owner@yahoogroups.com
Descriere: Anunturi publicitare gratuite

Group name: ONGRomania
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/ONGRomania
Post message: ONGRomania@yahoogroups.com
Subscribe: ONGRomania-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: ONGRomania-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: ONGRomania-owner@yahoogroups.com
Descriere: Aceasta lista de discutii este destinata dezbaterilor generate de proiectul ONG Romania in special, si de problemele organizatiilor neguvernamentale din Romania in general. Moderatorul isi rezerva dreptul la publicarea, pe situl sau publicatia electronica ONG Romania, a oricarui mesaj, integral sau partial, transmis in cadrul acestei liste de discutii.

Group name: ORADEA-CITY
http://groups.yahoo.com/group/ORADEA-CITY/
Post message: ORADEA-CITY@yahoogroups.com
Subscribe: ORADEA-CITY-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: ORADEA-CITY-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: ORADEA-CITY-owner@yahoogroups.com
Descriere: Spatiu pentru idei,propuneri,proiecte,dezbateri si vesti bune

Group name: osho_romania
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/osho_romania
Post message: osho_romania@yahoogroups.com
Subscribe: osho_romania-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: osho_romania-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: osho_romania-owner@yahoogroups.com
Descriere: A group for lovers of Osho in Romania.

Group name: pentrusuflet
Group home page:
http://groups.yahoo.com/group/pentrusuflet/
Related Link: http://www.divin.ro/
Post message: pentrusuflet@yahoogroups.com
Subscribe: pentrusuflet-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: pentrusuflet-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: pentrusuflet-owner@yahoogroups.com
Descriere: Grupul oamenilor dornici să păsească pe o cale spirituală autentică pentru a întelege si pentru a accepta realitatea lui Dumnezeu. Vei întâlni:
Oameni dornici să-si descopere menirea pe acest Pământ;
Oameni deosebiti care au ca scop apropierea de Dumnezeu;
Suflete dornice să descopere sâmburele divin din fiecare fiintă dumnezească.
Oameni constienti de vibratia divină care isi doresc să revină în sânul divin.
Oameni pasionati de lectură, întelepciune, meditatie, ezoterism, spiritualitate - în general.
Prietenii tăi din acest grup te asteaptă si îti dăruiesc din toată inima numai iubire si lumină, toată dragostea lor, tot ce au mai bun si mai pur din suflet, pentru suflet. Primeste-n suflet lumina si iubirea divină, iar bunul Dumnezeu să te călăuzească mereu în viată! Bucură-te de viată si nu uita că esti divin!
www.divin.ro Magazin ezoteric pentru suflet! pentrusuflet@yahoo.com Cu drag, Parfene Cătălin, Brasov 0722/148983

Group name: planeta_painii
Related Link: http://www.eltauniversitate.ro
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/planeta_painii
Post message: planeta_painii@yahoogroups.com
Subscribe: planeta_painii-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: planeta_painii-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: planeta_painii-owner@yahoogroups.com
Descriere: Discuţii gravitând în jurul Alimentaţiei Naturale, Pâinii Naturale şi nu numai. Metafizică, Auto-Educaţie, Sexosofie, Astrologie... Protoistoria Civilizaţiei Vărsătorului... "Povestea Pâinii" interactivă Reîncepând cu 13 Mai 2005, puteţi urmări conferinţe live şi retrospective (video), cu privire la subiectele dezbătute în cadrul acestui grup de discuţii, la http://live.eltauniversitate.ro

Group name: Raze_De_Lumina
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/Raze_De_Lumina
Post message: Raze_De_Lumina@yahoogroups.com
Subscribe: Raze_De_Lumina-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: Raze_De_Lumina-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: Raze_De_Lumina-owner@yahoogroups.com
Descriere: Impreuna vom calatori pe cararile de vis ale cunoasterii personale, bucurandu-ne de frumusetea unei flori, a unui zambet, a unui rasarit de soare.
Ne vom reaminti in calatoria noastra despre Ingeri, Arhangheli, Profesori Spirituali, si nu in ultimul rand despre Prezenta Divina din Sufletul nostru, descoperind frumusetea si iubirea in tot ceea ce ne inconjoara.
Ne vom reaminti ceea ce nu stim acum... dar stim dintotdeauna... cu ajutorul Fiintelor de Lumina... Fiinte cu ajutorul carora sint posibile channelling-urile, Fiinte care au acceptat sa vina si sa ne asiste in Drumul ce l-am inceput Aici si Acum... spre a 5-a dimensiune... spre a 6-a... spre Eternitate"

Group name: resursetineret
Group home page:
http://groups.yahoo.com/group/resursetineret/ 
Related Link: http://resursetineret.tripod.com/
Post message: resursetineret@yahoogroups.com
Subscribe: resursetineret-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: resursetineret-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: resursetineret-owner@yahoogroups.com
Descriere: Locul de Informare al Tinerilor din Romania. RESURSE TINERET Romania este un spatiu de comunicare ce doreste sa raspunda nevoii furnizarii/receptionarii informatiilor structurate si actualizate, dar si promovarii proiectelor destinate interesului comunitar in domeniul tineretului.
RESURSE TINERET este un spatiu public deschis tinerilor, organizatiilor neguvernamentale de/pentru tineret, organizatiilor studentesti, administratiei publice locale si centrale, institutii guvernamentale, presa, voluntari, mediul de afaceri si altor beneficiari interesati de facilita accesul la oportunitati privind dezvoltarea durabila a societatii civile din Romania in spatiul European.
ESTI O RESURSA. PARTICIPA SI TU!
"Eu cred ca Romania si romanii vor evolua exploziv in urmatorii ani si vor devenii un reper european in lume." Marius Moldovan Resurse Tineret este un grup de informare. Grup creat si moderat de: Marius Moldovan  Tel.: 0740353269 ; web: http://www.resursetineret.info.ro/ ; E-mail: resurse.tineret@gmail.com ; resurse.tineret@yahoo.com

Group name: ro_psyche
Group home page:
http://groups.yahoo.com/group/ro_psyche/

Related Link: http://grajdaru.3x.ro
Post message: ro_psyche@yahoogroups.com
Subscribe: ro_psyche-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: ro_psyche-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: ro_psyche-owner@yahoogroups.com
Descriere: Fiecare persoană este unică. Persoana este un întreg, fără diviziuni sau bariere interioare, si ceea ce face, gândeste si simte este unitar, îndreptat spre realizarea scopului personal, unic. Persoana face parte dintr-un întreg mai mare, societatea. Societatea apartine omenirii, întregul si mai larg. La fel omenirea, pământul, este al cosmosului, într-o succesiune de întreguri tot mai cuprinzătoare.
Fiecare individ are un scop, unic, în viata sa. De obicei acest scop nu este constient, dar individul se miscă spre el, mereu. Viata este o continuă miscare spre realizarea scopului personal.
Omul întelege lumea în felul său propriu, subiectiv. Vedem ceea ce vrem si ignorăm ceea ce nu se potriveste căutărilor noastre. Toti oamenii au capacitatea de a se ajuta reciproc, de a fi interesati de binele celorlalti.
HAI SA INTELEGEM LUCRURILE,SA DISCUTAM PE DIVERSE TEME,SA NE RASPUNDEM LA UNELE INTREBARI.
PROPUNE O TEMA DE DISCUTIE SAu SPUNE PAREREA TA DESPRE SUBIECTUL PROPUS.
AICI ITI POTI FACE NOI PRIETENI,POTI INTALNI OAMENI CU PROBLEME ASEMANATOARE CU ALE TALE,POTI GASI PSIHOLOGI CARE SA-TI RASPUNDA ON LINE SI GRATIS.
CU RO_PSYCHE TOTUL ESTE MAI SIMPLU..... INTRATI SI PE SITE-URILE:
http://grajdaru.3x.ro - PSIHOLOGIE SI SOLUTII PSIHOLOGICE-intra si pe FORUM http://site.neogen.ro/ioanapanculescu - consiliere si terapie on line
http://consiliereonline.ro/ Consiliere Online

Group name: romanians-news
Group home page:
http://groups.yahoo.com/group/romanians-new/
Post message: romanians-new@yahoogroups.com
Subscribe: romanians-new-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: romanians-new-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: romanians-new-owner@yahoogroups.com
Descriere: Prezentam noutati si stiri deosebite din Romania. Turism, Cultura si Evenimente importante. Adevarul despre ce se intampla in Romania... Stiri despre festivaluri, concerte, excursii, afaceri si mai ales despre oameni deosebiti din Romania.Romania este o tara minunata! Sunt mandru ca sunt roman.
Acest grup de e-mail este realizat cu sprijinul comunitatii romanesti din diaspora (Europa, Canada si USA)

Group name: romania_actualitati
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/romania_actualitati
Post message: romania_actualitati@yahoogroups.com
Subscribe: romania_actualitati-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: romania_actualitati-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: romania_actualitati-owner@yahoogroups.com
Descriere: NEWS - Actualitatile din Romania si internationale
Stiri de ultima ora, politica internationala, geostrategie, conflicte regionale, economie, social, comentarii din presa si televiziune etc. Va puteti înscrie si participa la discutiile pe grup imediat /Join Group/, puteti face comentarii asupra subiectelor propuse sau alese de dumneavostra - fara moderator, mesajele se afiseaza instantaneu /Post/, adresele dumneavostra e-mail sau profilul nu sint afisate pe acest forum.
Subiecte de actualitate propuse (modificari periodice) :
1. Romania in Comunitatea Economica Europeana 2007
2. Romania in NATO
3. Criza din Orientul Mijlociu
4. Despre SUA în presa internationala

Group name: romania_eu_list
Group home page:
http://groups.yahoo.com/group/romania_eu_list/
Related Link: http://www.europe.org.ro/euroatlantic_club/
Post message: romania_eu_list@yahoogroups.com
 Subscribe: romania_eu_list-subscribe@yahoogroups.com
 Unsubscribe: romania_eu_list-unsubscribe@yahoogroups.com
 List owner: romania_eu_list-owner@yahoogroups.com
Descriere: Bun venit pe [romania_eu_list], aproape cel mai 'mare' e-grup de limba romana din lume - un spatiu de dezbatere si de schimb de informatii privind eforturile Romaniei de integrare in Uniunea Europeana si oportunitati de finantare din surse ale Uniunii Europene Moderat de Lucian Branea

Group name: romania_is_falling
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/romania_is_falling
Post message: romania_is_falling@yahoogroups.com
Subscribe: romania_is_falling-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: romania_is_falling-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: romania_is_falling-owner@yahoogroups.com
Descriere: Ce ne facem cu Romania, fratilor?

Group name: romania_online
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/romania_online/

Post message: romania_online@yahoogroups.com
Subscribe: romania_online-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: romania_online-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: romania_online-owner@yahoogroups.com
Descriere: Romania Online ... Romani Online ... Romance Online !!! Un loc in care poti discuta pe ce tema vrei ..

Group name: romanian_coven
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/romanian_coven
Post message: romanian_coven@yahoogroups.com
Subscribe: romanian_coven-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: romanian_coven-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: romanian_coven-owner@yahoogroups.com
Descriere: Grup Wiccan romanesc ce incearca sa ofere Wiccanilor din Romania posibilitatea de a avea acces la informatia de care au nevoie, in limba romana, si de a cunoaste alte persoane care le impartasesc credinta. Aici veti putea trimite articole, materiale etc., veti putea pune intrebari legate de nelamuririle voastre si va veti putea impartasi experienta cu ceilalti. Pe aceasta se si bazeaza un coven - a impartasi. Articolele cele mai bune vor fi puse pe site-ul nostru, www.thecoven.tk - un Book of Shadows online.

Group name: RoWebNews
Group home page:
http://pets.groups.yahoo.com/group/RoWebNews/
Related Link: http://www.alias.go.ro
Post message: RoWebNews@yahoogroups.com
Subscribe: RoWebNews-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: RoWebNews-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: RoWebNews-owner@yahoogroups.com
Descriere: Lista de anunturi despre siturile web romanesti. Romania

Group name: SacredRing
Related Link: http://sacredring.blogspot.com/
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/SacredRing
Post message: SacredRing@yahoogroups.com
Subscribe: SacredRing-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: SacredRing-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: SacredRing-owner@yahoogroups.com
Descriere: Continuator al grupului Davalon, Sacred Ring renaste ca pasarea phoenix deschizandu-se catre o lume de suflet si lumina. Iata locul unde vom putea discuta liber despre wicca, asatru, new-age, druidism, shamanism si alte forme de paganism ori neopaganism. Vom putea alerga impreuna pe carari de basm si magie, vorbind despre mistere neelucidate, mitologie, legende uitate, ocultism,ezoterism, magie, alchimie, ritualuri, tarot ori astrologie si variatele cai de spiritualitate, si de evolutie.
Bun venit in Cercul Sacru din Avalon!

Group name: sannyas_romania
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/sannyas_romania
Post message: sannyas_romania@yahoogroups.com
Subscribe: sannyas_romania-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: sannyas_romania-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: sannyas_romania-owner@yahoogroups.com
Descriere: Welcome to all sannyasins and friends of Osho. Bine ati venit tuturor sannyasinilor si prietenilor lui Osho.Va invitam sa impartasiti in acest spatiu experientele meditative, zimbetul si totalitatea fiintei interesate de maturitate spirituala.
" Eu nu folosesc niciodata cuvantul renuntare. Bucura-te de viata, de iubire, de meditatie, de frumusetile lumii, de extazul existentei - bucura-te de tot! Transforma lumescul in sacru. Transforma acest tarm in tarmul celalalt, transforma pamantul in paradis. Iar apoi, indirect, incepe sa se produca o anumita renuntare. Dar ea apare de la sine, nu ti-o impui tu. Este ceva care se intampla, incepi sa renunti la prostia ta. Incepi sa renunti la relatiile fara sens. Incepi sa renunti la locurile in care evolutia nu e cu putinta, insa eu nu numesc acest lucru renuntare, eu il numesc intelegere, constientizare.
Daca duci in mana pietre crezand ca sunt diamante, eu n-am sa-ti spun sa renunti la acele pietre, ci am sa-ti spun doar: "Fii atent si mai uita-te o data!". Daca vezi singur ca nu sunt diamante, mai e nevoie sa renunti la ele? Iti vor cadea din mana de la sine. De fapt, daca mai vrei totusi sa le cari, va trebui sa faci un efort mare, iti va trebui o mare vointa sa le mai cari. Insa nu poti sa le mai cari mult. O data ce ai vazut ca sunt inutile, fara rost, nu se poate sa nu le arunci. Si o data ce ai mainile goale, cauti adevaratele comori. Iar adevaratele comori nu se afla in viitor. Adevaratele comori se afla aici si acum." OSHO

Group name: Santiagobis
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/Santiagobis
Post message: Santiagobis@yahoogroups.com
Subscribe: Santiagobis-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: Santiagobis-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: Santiagobis-owner@yahoogroups.com
Descriere: GUIDELINES:
A. The subject should relate to the Camino de Santiago in all the aspects. Politics, personal religious ideas and promoting Santiago related commercial enterprises by the member are strictly forbidden.
B. Keep the subject-line short and reflecting the topic of the message. If the topic is changing during the discussion, please change the subject line to reflect the new topic and write in brackets the old one. Better search option later
C. If your message is relating to a previous message, please copy into your message only the relevant paragraph(s). And only that. Please do not copy the whole message you are answering to. Set your browser NOT to send the original message with the reply
D. If you are a new member, you are invited to send a message titled 'Introducing Myself', in which you tell the members of Santiagobis something about your background and how you got acquainted with the Camino
E. Ask yourself if a message is of interest to the group, send it to the group. If your message is better intended for one person, mail that person privately. Do not use Santiagobis to chat with one person.
F. Personal attacks or insulting are not allowed.
G. Do not tell the other members of the Santiagobis what to do or how to behave.
H. Sending junk mail either through the Santiagobis or to the private e-mails of the members is totally forbidden and will result of banning from the group
I. If you have been personally hurt, offended or otherwise felt inappropriately treated, respond privately to the member in question, off-list, and tell him/her so.
J. If the problem continues to exist please do notify the group owner; ometzin@yahoo.com or the moderator pieterpannevis@gmx.net . If connections fails, subscription problems etc. We
re happy to help you out!
G. In sending attachments please do keep them to 60 kb at the most. If in problems you can always ask the help of the above-mentioned pilgrims

Group name: setrasdeva
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/setrasdeva
Post message: setrasdeva@yahoogroups.com
Subscribe: setrasdeva-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: setrasdeva-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: setrasdeva-owner@yahoogroups.com
Descriere: Setras - Societatea Europeana pentru Tehnica Radianta si Armonie Spirituala - Asociatie Umanitara Non Profit - The European Radiance Tehnique Association And Spiritual Harmony

Group name: societatea_civila
Group home page:
http://groups.yahoo.com/group/societatea_civila/
Related Link: http://www.aol.ro/2003/04/agoracity.htm
Post message: societatea_civila@yahoogroups.com
Subscribe: societatea_civila-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: societatea_civila-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: societatea_civila-owner@yahoogroups.com
Descriere: De cele mai multe ori, pentru a obtine drepturi elementare sau a amenda legi ori ordonante de urgenta, societatea civila trebuie sa iasa in strada, ca sa devina "vizibila". Lucru anormal intr-o societate care se vrea deschisa si democrata. Daca nu e subiect de discutie la talk-show-uri sau la stiri, este putin probabil ca o hotarare de guvern sa se poata modifica.
In momentul de fata, intre societatea civila si clasa politica, singurul liant este presa.
Ar trebui ca fiecare ministru, secretar de stat, deputat ori senator, sa fie la curent cu cererile publicului. Ar trebui ca echipamentele pentru care se aloca fonduri importante de la bugetul de stat sa fie folosite in interesul romanilor, si pentru aceasta va invitam pe toti cei aflati in slujba contribuabililor sa participati la discutiile societatii civile si sa reusim impreuna sa conducem Romania catre lumea civilizata!

Group name: speonet
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/speonet
Post message: speonet@yahoogroups.com
Subscribe: speonet-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: speonet-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: speonet-owner@yahoogroups.com
Descriere: Cei interesati sa ajute la dezvoltarea portalului speo www.speonet.ro sunt invitati sa aduca sugestii, critici... Topul pesterilor din Romania (peste 1km dezvoltare sau peste 100m denivelare totala) asteapta sa fie completat. Il gasiti in meniu la "Database". Va rugam sa introduceti date cat mai actuale si reale. Cateva poll-uri cu subiecte de interes sunt inca deschise. Parerea fiecaruia dintre noi conteaza ! "Viitura-n tura !"

Group name: StudentiMedicinaRo
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/StudentiMedicinaRo
Post message: StudentiMedicinaRo@yahoogroups.com
Subscribe: StudentiMedicinaRo-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: StudentiMedicinaRo-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: StudentiMedicinaRo-owner@yahoogroups.com
Descriere: Grupul studentilor de la facultatile de medicina din Romania, precum si a simpatizantilor lor. Ne gasiti on-line pe Undernet, #medicina

Group name: suflet-dezbateri
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/suflet-dezbateri
Post message: suflet-dezbateri@yahoogroups.com
Subscribe: suflet-dezbateri-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: suflet-dezbateri-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: suflet-dezbateri-owner@yahoogroups.com
Descriere: Lista destinata discutiilor despre spiritualitate, despre ceea ce avem in suflet si lectiile pe care ni le pune in fata Viata. Toti membrii listei sunt invitati la moderare.

Group name: suflet-l
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/suflet-l
Post message: suflet-l@yahoogroups.com
Subscribe: suflet-l-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: suflet-l-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: suflet-l-owner@yahoogroups.com
Descriere: Bine ati venit la lista suflet-l.
Prin aceasta lista de discutii ne propunem crearea unei comunitati a romanilor interesati de diversele cai de evolutie spirituala, (metafizica, yoga, arte martiale, meditatie, bioenergie, radiestezie, stiinte ezoterice, mitologie). Acesta fiind un forum pentru circulatia si discutarea informatiei din aceste domenii, si in primul rand o intalnire de suflete, va rugam sa purtati discutii respectind opiniile si convingerile celorlalti si cultivand pe lista o atmosfera sanatoasa, de pace si incredere.
<>Administratorul listei roaga membrii activi sa aiba in vedere faptul ca lista este deschisa pentru persoane de diverse varste si credinte, deci sa nu promoveze material cu continut abuziv, violent sau derogatoriu; in caz contrar, persoanele care nu se conformeaza acestor reguli vor fi dezabonate imediat.
#Pentru cei care considera regulile de discutie de pe aceasta lista ca fiind prea stricte si doresc mai degraba sa participe la discutii si dezbateri in contradictoriu, exista lista suflet-dezbateri, la care se poate face inscrierea trimitand un mesaj la adresa: suflet-dezbateri-subscribe@yahoogroups.com.
Va asteptam in Pace si Prietenie.

Group name: teranat
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/teranat
Post message: teranat@yahoogroups.com
Subscribe: teranat-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: teranat-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: teranat-owner@yahoogroups.com
Descriere: Grup de discutii in româneste, despre terapii naturale, naturiste si complementare.
Teranat este un grup independent de orice organizatie sau firma, nu doreste sa fie considerat o autoritate in domeniu, fiind doar un cerc liber de discutii despre domeniile din tematica sa.
Aici se poarta discutii in care fiecare e liber sa-si exprime opinia, respectind opiniile celorlalti chiar daca, poate, nu le accepta intru totul. Specialistii sau cei cu experienta terapeutica sunt liberi sa-si prezinte tehnicile sau ideile, dar ii rugam sa se concentreze asupra prezentarii tehnicilor si metodelor proprii, si nu asupra combaterii metodelor si ideilor altora. Opiniile prezentate in acest grup ca sfaturi sau teorii terapeutice nu constituie consultatii medicale, nici daca sunt prezentate de specialisti. Le recomandam tuturor sa verifice atent informatiile primite inainte de a le aplica, daca doresc sa faca asta, si cel mai bine ar fi sa apeleze la un specialist pentru consultatii si tratamente sub supravegherea lui. Speram ca acest grup sa contribuie mai ales la vehicularea de informatii care sa-i orienteze, pe cei care au nevoie, catre terapii si terapeuti care le vor ajuta sa-si regaseasca sanatatea. Stim ca tot mai multi oameni prefera sa-si asume raspunderea pentru sanatatea lor, sa caute cai de autovindecare, dar reamintim ca toti cei care se decid sa urmeze direct sfaturile primite aici, o fac pe propria lor raspundere.

Group name: Timisoara-City
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/Timisoara-City
Post message: Timisoara-City@yahoogroups.com
Subscribe: Timisoara-City-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: Timisoara-City-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: Timisoara-City-owner@yahoogroups.com
Descriere: Sit dedicat celor mai bune proiecte pentru oras. Spatiu pentru idei,propuneri,dezbateri si vesti bune

Group name: toata_romania
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/toata_romania
Post message: toata_romania@yahoogroups.com
Subscribe: toata_romania-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: toata_romania-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: toata_romania-owner@yahoogroups.com
Descriere: Acest forum este destinat romanilor din lumea intreaga. Comunicand vom fi mai aproape unii de ceilalti.

Group name: universulinterior
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/universulinterior
Post message: universulinterior@yahoogroups.com
Subscribe: universulinterior-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: universulinterior-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: universulinterior-owner@yahoogroups.com
Descriere: Revista online - Grup dedicat discutiilor despre terapii naturiste si complementare sau alternative , in romaneste .Group dedicated to discussions about naturist and alternative terapies, in Romanian language.
In acest grup se poarta discutii in care fiecare este liber sa-si exprime opinia, respectind opiniile celorlalti chiar daca, poate, nu le accepta intru totul. Specialistii sau cei cu experienta terapeutica sunt liberi sa-si prezinte tehnicile sau ideile, dar ii rugam sa se concentreze asupra prezentarii tehnicilor si metodelor proprii, si nu asupra combaterii metodelor si ideilor altora. Fiind un simplu grup de discutii, opiniile prezentate in acest grup ca sfaturi sau teorii terapeutice nu constituie consultatii medicale, nici macar daca sunt prezentate de specialisti. Celor care au probleme medicale le recomandam sa verifice atent informatiile primite inainte de a le aplica, daca doresc sa faca asta, si cel mai bine ar fi sa apeleze la un specialist pentru consultatii si tratamente sub supravegherea acestuia. Speram ca acest grup sa contribuie mai ales la vehicularea de informatii care sa-i orienteze, pe cei care au nevoie, catre terapii si terapeuti care le vor ajuta sa-si regaseasca sanatatea. Stim ca exista si oameni care prefera sa-si asume raspunderea pentru sanatatea lor, sa caute cai de autovindecare, dar reamintim ca toti cei care se decid sa urmeze direct sfaturile primite aici, o fac pe propria raspundere.

Group name: Visatorii_Multiversului
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/Visatorii_Multiversului
Post message: Visatorii_Multiversului@yahoogroups.com
Subscribe: Visatorii_Multiversului-subscribe@yahoogroups.com
Unsubscribe: Visatorii_Multiversului-unsubscribe@yahoogroups.com
List owner: Visatorii_Multiversului-owner@yahoogroups.com
Descriere: Acesta este grupul Visatorilor, Al Celor care viseaza de pe treptele cele mai subtile si mai inalte, Multiversul, Al Creatorilor de Vise ce isi unesc sufletul cu mintea visand Iubirea si Viata  preaplinind fiecare Vers al Multiversului!
 

Linkuri Forumuri

-- http://www.121.ro/forum/
-- http://www.alternativ.ro/forum/
-- http://www.astroforum.ro/
-- http://www.forum.astromagie.com/
-- http://www.b24fun.ro/forum/
-- http://www.editura-foryou.ro/forum/index.php
--
http://www.exmisa.ro/
-- http://www.glx.in/forums.html
-- www.info-max.ro/forum
-- http://www.lucratorul-in-lumina.com/Forum/
--
http://www.novatm.ro/forumnova/
-- http://www.paranormal.ro/forum/index.php
-- http://portal.rpi.ro/modules.php?name=Forums
-- http://www.roportal.ro/discutii/index.php
-- http://forum.santamia.ro/
--
http://www.timisoreni.ro/forum/
-- http://forum.tion.ro/

 

Inapoi la Linkuri


Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto

Asociatia de Metafizica Geea Life www.geealife.ro email: geealife@yahoo.com tel: 0722 371 196
Grup de Discutii Alternative Spirituale: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Grup de Discutii  Scoala de Astrologie: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie
Grup de Discutii  Pelerinajul la Santiago de Compostela: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
 
Grup de Discutii  Festivalul Expozodiac Conexiuni Spirituale http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de Discutii  EzotericFest Alternative Spirituale
http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest  
Festival International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale www.expozodiac.ro

Diverse Articole Alimentatie, Metafizica, Astrologie...