Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri
A-010-A-012- Astrologia Karmica 3 vol


Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Festival Expozodiac


Qigong – Tai Chi

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE si
Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join
alternative_spirituale


Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join
bon_camino


Grup de Dialog
Scoala de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join
scoala_astrologie


Grup de Dialog
EZOTERICFEST
Sanatate
Cunoastere
Armonia

Click to join ezotericfest
Click to join
ezotericfest


Grup de Dialog
EXPOZODIAC
Conexiuni si
Alternative
 Spirituale

Click to join expozodiac
Click to join
expozodiac


 

Inapoi la Colectia Astrologie

Astrologia Karmica - 3 volume

Fragmenete, Articole din Carte:

Cap 08.- Karma Semnelor de Foc (citeste articolul)

Cap 12.- Karma Semnelor Cardinale, Fixe si Mutabile
(citeste articolul)
Cap 38.- Karma Aspectelor Planetare
(citeste articolul)
Cap 41.- Caracterizarea celor 8 Planete Retrograde
(citeste articolul)

A-010- Astrologia Karmica vol-1 (trad franceza) Pret 8.00 Lei Ed Geea Life 2005 COD carte A-010 Format Brosura 145x210 72 pag (A5) Colectia Astrologie

 CUPRINS VOLUMUL 1:
 01.- Astrologia Karmica,                                         pag- 01
 
02.- Simbolistica Nodurilor Lunare,                        pag- 03
 
03.- Tabel cu perioadele Tranzitelor Nodurilor       pag- 05
 
Lunare prin Semnele Zodiacale intre 1880 si 2050,
 
04.- Nodurile Lunare: in cele 12 Semne,                pag- 08
 
05.- Nodurile Lunare: in cele 12 Case,                   pag- 23
 
06.- Aspecte Nodul Nord cu Planetele,                   pag- 49
 
07.- KarmaTriadei Soare Luna Ascendent,             pag- 56
 
08.- Karma Semnelor de Foc,                                 pag- 58
 
09.- Karma Semnelor de Pamant,                           pag- 60
 
10.- Karma Semnelor de Aer,                                  pag- 61
 
11.- Karma Semnelor de Apa,                                 pag- 63
 
12.- Karma Semnelor Cardinale, Fixe, Mutabile      pag- 65

A-011- Astrologia Karmica vol-2 (trad franceza) Pret 8.00 Lei Ed Geea Life 2005 COD carte A-011 Format Brosura 145x210 72 pag (A5) Colectia Astrologie


 CUPRINS VOLUMUL 2:
 13.- Ereditatea Karmica a Decanilor Astrologici,     pag- 01
 
14.- Karma Caselor Oculte, Mistice: IV, VIII, XII,    pag- 03
 
15.- Cele 12 Semne in Casa IV-a,                          pag- 05
 
16.- Cele 10 Planete in Casa IV-a,                          pag- 06
 
17.- Cele 12 Semne in Casa VIII -a,                        pag- 08
 
18.- Cele 10 Planete in Casa VIII -a,                       pag- 09
 
19.- Cele 12 Semne in Casa XII -a,                         pag- 12
 
20.- Cele 10 Planete in Casa XII -a,                        pag- 13
 
21.– Interpretarea Semnul Solar, Karmic,                pag- 16
 
22.– Interpretarea Semnul Lunar, Karmic,               pag- 20
 
23.- Ascendentul Karmic in cele 12 Semne,            pag- 23
 
24.- Aspectele Ascendentului cu Planetele,            pag- 58
 
25.- Karma lui Chiron in cele 12 Semne,                 pag- 60
 
26.- Karma lui Chiron in cele 12 Case,                    pag- 62
 
27.- Aspectele planetare ale lui Chiron                    pag- 63


A-012- Astrologia Karmica vol-3 (trad franceza) Pret 8.00 Lei Ed Geea Life 2005 COD carte A-012 Format Brosura 145x210 72 pag (A5) Colectia Astrologie

 CUPRINS VOLUMUL 3:
 28.- Karma Fortunei in cele 12 Semne,                  pag- 01
 
29.- Karma Fortunei in cele 12 Case,                    pag- 19
 
30.- Aspectele Fortunei cu Planetele,                    pag- 36
 
31.- Mitologia Lunii Negre sau Lilith,                      pag- 38
 
32.- Karma lui Lilith in cele 12 Semne,                   pag- 41
 
33.- Karma lui Lilith in cele 12 Case,                      pag- 43
 
34.- Karma aspectelor lui Lilith,                              pag- 45
 
35.- Dizarmonia creata de Lilith,                            pag- 53
 
36.- Karma lui Junona in cele 12 Semne,              pag- 56
 
37.- Karma lui Junona in cele 12 Case,                 pag- 57
 
38.- Karma Aspectelor Planetare,                          pag- 58
 
39.- Karma Planetelor fara Aspecte,                      pag- 60
 
40.- Generalitati Planete Retrograde,                    pag- 62
 
41.- Karma celor 8 Planete Retrograde,                pag- 65


Consecintele faptelor noastre acumulate, lucreaza permanent, alaturi de universul mental care imbina armonia dintre materie si spirit intr-un joc corect, cinstit si in permanenta expansiune si noutate. Greselile, pacatele (repetitia unor greseli), faptele sincere, bunul simt, sanatatea sau boala in diferitele nivele si tipuri de manifestare, sentimentele, egoismul, ura, pasiunea si mandria fac ca sa se invarta roata karmica in sensul ales de fiecare. Ceea ce primim este ceea ce am daruit, ceea ce se intampla cu viata noastra este ceea ce meritam; ceea ce ne-am dorit intr-o stare de constiinta mai treaza sa experimentam, sa platim, sa traim, sa simtim si „sa invatam cum sa invatam”.

Exista 3 elemente mai reprezentative ale ASTROLOGIEI KARMICE: Planete Retrograde, Nodurile Lunare sau Capul si Coada Dragonului si Luna Neagra sau Lilith. KARMA pe care o tragem dupa noi sau care ne „taraste” in tot felul de situatii si incarnari inedite, poate deveni simbolic, un parametru subtil al nivelului nostru de evolutie.

Misticii spun ca atunci cind incepem drumul nostru spiritual, vrem deseori sa vorbim cu Divinitatea – si sfarsim prin a nu auzi ce are ea sa ne spuna. E mult mai important sa incercam, sa esuam, sa ne ridicam si sa incercam din nou, dar sa lasam Divinitatea sa ne ajute.


Retrogradarea planetelor apare atunci cand o planeta merge mai incet pe orbita decat Pamantul si ramane in urma. Acest lucru poate sa apara cand Pamantul si planeta sunt in opozitie fata de Soare. Importanta si studiul acestor perioade de miscare retrograda, se regaseste in astrologia karmica, bazata pe principiul reicarnarilor, o credinta straveche si actuala, dovedita practic si stiintific. Aparitia intr-o astrograma a miscarii retrograde ne ofera date despre anumite obiceiuri si trasaturi predispuse de acea planeta prin pozitia sa in Semn, Casa, Aspecte, durata retrogradarii, domenii si directii de evolutie.

Nodul Nord Lunar, “Caput Draconis” sau Rahu pentru indieni, reprezinta fortele, posibilitatile si sensul evolutiei noastre, dupa ce depasim instinctele oarbe, energiile redistribuite concentrate si simbolizate in vechile incarnari prin Nodul Sud Lunar, “Cauda Draconis” sau Ketu, pentru indieni. Axa Nodurilor este o AXA KARMICA, ea reprezinta directiile fundamentale in existenta unei persoane, examenul si experientele lor, dezvaluie scopul actualei prezente pe Pamant a individului. Prin pozitie si aspecte cu alte planete, putem afla si confirma elementele necesare autoeducatiei si autocorectiei. Planeta guvernatoare a Nodului Nord, este “controlorul distributiei karmice din prezent”, iar guvernatoarea Nodului Sud, este “controlorul karmic al vietilor trecute”.

 

Cap 08.- Karma Semnelor de Foc

Rezultanta pozitionarii elementelor unei teme astrale functie de cele patru elemente de baza ne indica fondul nativului pe care se construieste sistemul lui de actiuni si reactiuni in fata evenimentelor din viata sa. Poate fi aproape un echilibru, predomina Aerul si Pamantul sau doar Focul, sunt elemente usor de sesizat pentru oricine si ofera cadrul general de desfasurare a acestei reancarnari cu regulile jocului alese de nativul in cauza, dar acum sunt alte jucarii cu aceleasi functii mai vechi. Fiind in cunostiinta de cauza si urmarind anumite similitudini in comportament, gesturi, ganduri, vorbe si fapte se pot lua masuri de a nu mai repeta ceea ce nu ne place sau ceea ce ne creaza dezechilibre fizice si mentale. Pozitionarea ansamblului planetelor si cuspidelor este primul aspect la care ne fug ochii cand privim o tema astrologica, este “imbracamintea de oras”, mofturile si automatismele pe care le dam deoparte ca sa ne simtim mai bine, mai linistiti, mai liberi si stapani pe situatie.

In Zodiac avem trei Semne de Foc, Berbecul, Leul si Sagetatorul. Triunghiul Semnelor de Foc au in comun spiritul de actiune, energie, entuziasm, pasiune, inflacarare, dedicare totala, vitalitate si capacitate de a capta atentia. Sunt Semne energetice si energice, explozice, chiar vulcanice uneori si foarte increzatoare in viitor. Anatomia lor corespunde cu psihicul, inima, inflamatiile, febra, iar bolile rezulta dintr-o lipsa de deschidere spirituala, din lipsa de dragoste, de generozitate, de evolutie, sau in general pentru ca nu stie sa daruiasca.

Sunt aventurieri, sefi sau inventatori. Au tendinta de a-si trai viata intr-o ardere continua, neglijind sanatatea sau securitatea de zi cu zi. Obstacolele si intarzierile ii infurie si uneori devenind necrutatori. Lipsa lor de simt practic, ii poate face dependenti de Semnele de Pamant, in ceea ce priveste necesitatile vieti cotidiene.

Sensul karmic este evolutia eului. Amara si trista este speranta celor care cred ca dupa moarte ne pierdem individualitatea. Fiecare entitate trebuie sa se desopere ca o simfonie perfecta, care nu seamana cu nici o alta simfonie. Pentru aceasta afirmare si exprimare a Eului, etapa devine absolut necesara in lectia Semnelor de Foc. Iubirea este posibila numai daca entitatea exista si-i poate incalzi si pe ceilalti cu focul sau interior. Focul, cu puterea si calitatile de lider, nu intelege ca cei din jur hotaresc pentru el ca sa ocupe aceste pozitii, rezoneaza cu situatii sau grupuri in care i se permite sa domine exteriorul, doar pentru ca nu-si poate domina si armoniza lumea interioara.

El cauta o individualizare iluzorie spre exterior fata de niste oameni care nu alearga dupa acest lucru, ci au alte lectii de invatat. Focul poate insa si arde, daca nu tine seama de dreptul celorlalti, sau de alte elemente ale existentei. Poate sa calcineze pamantul, sa evapore apa si sa consume tot aerul doar pentru propria persoana. Trebuie sa invete valoarea dialogului, tolerantei, modestiei si sa faca acum o schimbare prin intermediul unei deschideri fata de semeni.

Scopul lor este creatia, ei prin noblete si inteligenta pot ajunge inventatori si producatori, apropiindu-se de o reusita absoluta. Implinirea personala poate aparea foarte rapid daca realizeaza esenta principiului, “Eu ca unitate in diversitate si intr-o permanenta si absoluta miscare”. Intuitia este responsabila de ideile noi si de potentialurile care se nasc, pornind de la situatiile existente la un moment dat. Focul insufla vitalitate, ambitie, incredere in sine, inspiratie, calitati creatoare, posibilitati de a ghida si conduce pe altii, dar si nerabdare plus egocentrism.

Focul simbolizeaza nivelul spiritual si cauzal, simbolizeaza energia, pasiune, arderea si entuziasmul, au o natura calda si uscata. Sunt persoanele cele mai energice care isi incarca bateriile datorita activitatii fizice, expunerii la Soare si sensibilitatii la caldura. Sunt atrasi de activitatile cu un spirit de expansiune autoritar, cu multa initiativa in sensul impulsului de autorealizare si profesiile care tin de efort fizic, astfel incat sa le satisfaca egoul in sensul realizarii conditiilor propice pentru realizarea aspiratiilor.

Isi permit doar un mod inspirat de a actiona pentru a-si realiza ambitiile personale. Ascendentul in Semn de Foc, indica o foarte buna vitalitate, forta si energie inepuizabila. Robustete, ambitie, mandrie, spirit intreprinzator si calitati de sef. O dorinta mult mai mare de a comanda, decat de a executa. Predispune spre o natura argumentativa, temperamentala si impulsiva.

Cap 12.- Karma Semnelor Cardinale, Fixe si Mutabile

Intr-o tema astrologica prin pozitia planetelor (mai ales Soarele si Luna) si varfurilor caselor unghiulare (1, 4, 7, 10) poate predomina unul sau doua dintre cele trei calitati (sau sa existe un echilibru numeric) prin Semnele Astrologice care gazduiesc aceste elemente. Un horoscop cu 7 planete in Semne Cardinale, va fi destul de diferit ca mod de abordare si mai ales folsire, decat unul in care avem 7 planete in Semne Fixe. Sinteza din punct de vedere a pozitionarii doar in Semne a triadei Soare- Luna- Ascendent, deja ne da foarte multe indicatii despre modul de exprimare a personalitatii nativului, posibilitatile si probe firesti pe care vrea sa le stapaneasca.

Crucea Cardinala (Berbecul, Racul, Balanta si Capricornul) este alcatuita din semnele care, pe Zodiac, incep fiecare anotimp si sunt reprezentate la cele 4 puncte cardinale. Semnele Cardinale se caracterizeaza prin initiativa, influenta, autoritate, impulsuri spre actiune, entuziasm, simt al conducerii, spirit inovator, pionierat. Soarele parcurge un semne Cardinal la inceputul fiecaruia din cele 4 anotimpuri, deci in general un semn Cardinal este asociat cu inceputul unei etape noi dintr-un ciclu natural, firesc. Semnele Cardinale au tendinta de a-si crea alte karme noi, pentru ca au calitatea de a iradia energie si de a traduce pe plan terestru lectiile spirituale. Combinand fluiditatea Semnelor Mobile cu organizarea Semnelor Fixe, ele pot actiona mai simplu pentru a-si aprofunda propria lectie karmica, initierea si demararea de noi proiecte prin curaj si inspiratie.

Crucea Fixa (Taurul, Leul, Scorpionul, Varsatorul) este alcatuita din cele 4 semne care sunt amintite si in Biblie, de pilda in viziunile lui Enoh, despre cele 4 animale, taur, leu, vultur si om (Scorpionul are asociata si o veche simbolistica a Vulturului, iar Varsatorul are ca simbol unui om care revarsa in lume apa cunoasterii), si ele apar si in Sfinxul din Egipt, care reprezenta o fiinta cu trup de taur, gheare si coada de leu, aripi de vultur si chip de om. Se caracterizeaza, in general, prin simtul valorii si armoniei materiale, continuitate si multa incapatanare. La mijlocul fiecarui anotimp, Soarele parcurge un semn Fix, si este perioada cand caracteristicile anotimpului respectiv sunt cel mai bine fixate, cel mai bine evidentiate, deci in general un semn Fix este asociat cu un moment de stabilizare si derulare constanta a lucrurilor din cursul unui proces. Semnele Fixe au aparent cea mai grea si dura karma, prin stabilitatea si incapatanarea lor. Nativul are o mare cantitate de vechi acumulari care trebuie eliberate, intelese si experimentate, de multe ori prin metode drastice si violente. Observam cum acestea se mentin cu toate puterile si persista in aceleasi gen de eroare, fatalismul materiei si spiritul de posesivitate.

Crucea Mutabila (Gemenii, Fecioara, Sagetatorul, Pestii) este alcatuita din asa-numitele semne duble, oscilante si schimbatoare. Gemenii sunt reprezentati ca doi copii gemeni. Fecioara este simbolizata ca o fata cu un spic de grau, simbol al relatiei stranse al omului cu natura, Sagetatorul este reprezentat ca un centaur, jumatate om, jumatate cal (deci mai animalic), iar pestii grafic, sunt doi pesti care inoata in sensuri contrare. Semnele Mutabile se caracterizeaza, in general, prin mobilitate, dualitate, oscilatii, flexibilitate, inconsecventa, agilitate, instabilitate, caracter schimbator. Soarele parcurge un semn Mutabil cand se apropie de sfarsitul unui anotimp, deci in general un semn Mutabil sugereaza schimbarea, inlocuirea unei conditii cu alta, incheierea unei etape si pregatirea pentru trecerea la alta etapa. Semnele Mutabile au genul de karma amanata, reprogramata, fentata, dusa in prelungiri, si nici acum nu sunt prea siguri ce vreau de fapt, oscileaza si se fataie de colo colo. Acestea fiind semne duble, au cum sa-si umple timpul. Acesti nativi au insa si marele avantaj de a iesi cu foarte mare usurinta din propriile mreje karmice, pentru ca sunt intr-o permanenta miscare, analiza si mai ales ca au o extraordinara capacitate de adaptare.

Cap 38.- Karma Aspectelor Planetare

Conjunctia (0 grade) este un aspect major de fuziune care simbolizeaza actiunea directa printr-un acord puternic dintre doua sau mai multe planete care odata reunite, aduc in comun psihologiile, caracterul si sentimentele lor; directionandule in forta pe aceeasi directie, simbolizata de casa si semnul de intalnire.

Reprezinta karma unei activitati directe, care uneori nu sufera amanare, iar lipsa ei intr-o tema ne indica dificultati de concentrare asupra unui singur lucru, idei sau proiect de infaptuit. Evitarea sau negasirea momentelor simle sau oportune de a actiona in general si tendinta de a se dispersa in probleme fara scop sau sens real practic.

Sextilul (60 de grade) este un aspect major armonizant, conciliator si oportun pentru diferitele relatii sau colaborari din viata, regasite prin pozitiile planetelor in case si semne. In cadrul acestui aspect trebuie ca legea elementelor sa fie favorabila afinitatii universale, adica o planeta in semnele de Foc sau Pamant si cealalta in Aer, respectiv Apa, pentru a concura cu metode asemanatoare si conditii favorabile spre aceleasi sens practic.

Reprezinta karma unei realizari si oportunitati relationale, de atractie, flexibilitate si sustinere, iar lipsa lui dintr-o tema ne indica dificultati de exprimare intelectuala, relationale, comunicative si probleme mentale. Entitatea nu este ajutata in infaptuirea micilor aspecte de colaboratori si prieteni binevoitori.

Cuadratura (90 de grade) este un aspect major dinamic care simbolizeaza evolutia constiintei spirituale prin eforturi constante, probe violente, obstacole si conflice iremediabile sau neconciliante. Apar doua directii, doua tendinte si doua valori care trebuiesc impacate chiar daca se contracareaza si se combat permanent. Aspectul presupune risipa de energie si activitate, indicandune prin pozitiile si calitatile planetare ce domenii si ce tendinte trebuie ajustate, schimbare armonizate sau la ce sa renuntam pentru linistea si sanatatea noastra.

Reprezinta o karma de conflict, de reconstructie, de hotarare si efort continu in tot ceea ce tine de structura acestei pozitii planetare. De foarte multe ori este considerata un aspect eliberator prin eliberarea unei mari cantitati de energie, arderea unei importante karme prin forta si motivatiile impuse de rezolvarea lui. Lipsa cuadraturii indica dificultati de a intelege ceea ce isi propune in anumite etape persoana sau lipsa imaginii holistice a vietii, ca un pariu cu evolutia personala. Nerecunoscandu-si propriile propuneri pentru existenta actuala, refuza sa recunoasca adevaratele probleme sau nu va stii cum sa le depaseasca, alegand elementele facile gen fuga, delasare si sentimentul de autosuficienta. Trebuie sa-si schimbe mentalitatea si obiceiurile pentru a-si crea propriile provocari in sensul de a evolua.

Trigonul (120 de grade) este un aspect major conciliant care simbolizeaza un aspect foarte bun de posibilitati creative mentale si spirituale. Este acea „sansa” de reunire a unor tendinte planetare cu tot ceea ce presupun ele ca pozitie si interpretare de a manifesta calitatile karmice acumulate si de a folosi la maximum potentialul individual. Se manfesta prin afinitatea elementelor, Foc cu Foc, Aer cu Aer si asa mai departe, intr-o energie si un cadru foarte comun de manifestare a planetelor si evident domeniilor in cauza.

Reprezinta o karma de creatie cu facultati de viziune, inspiratie, armonie si intelegere complexa a talentelor astfel acumulate si exploatate in situatii foarte evident de favorabile. Lipsa trigonului dntr-o tema indica o cheltuiala masiva de energie in prolemele care se pot rezolva de la sine sau in intrebarile care au raspunsul in contextul lor. Pentru a se obtine satisfactia personala, persoana trebuie sa invete mereu sa echilibreze raporturile sale cu ceilalti si cu el insusi prin creativitate si autocunoastere.

Opozitia (180 de grade) este un aspect major dinamic de conflict si exteriorizare spirituala sau mentala prin doua tendinte particulare majore date de un suflet impartit in doua laturi psihologice contradictorii. Lupta, reusita, oscilatia si situatia este constanta iar efortul este destul de mare, dar este totusi constient si necesar pentru a elimina tendinte karmice dizarmonioase. Planul personalitatii, aparent are de suferit, dar intarirea si educarea caracterului este benefica spiritului acelei persoane. Ne invata recunoasterea individualitatii proprii si a celorlalti, prin reconciliere, deci trebuie invatata armonie, autodisciplina si autocontrolul.

Reprezinta o karma de echlibru, de complementaritate, de instabilitate, de separare si de necesitatea cooperarii si intelegerii. Persoana proiecteaza asupra altora propriile aspecte care nu ii convin si judeca problemele fara a face o deosebire corecta intre ceea ce vine de la el si ceea ce vine de la altul. Abseta opozitiei dintr-o tema da o persoana atotcunoscatoare in relatiile cu ceilalti, fara ca de fapt sa cunoasca ceva, din defectele ei karmice de a vedea realitatea din fata, subiectivismului exagerat si iluziilor constant alimentate de o viziune foarte simplista despre sine. De cele mai multe ori nu stie ce asteapta el de la el sau ce asteapta ceilalti din jurul lui. Se cere toleranta, rabdare, obiectivitate si autocunoastere pentru a se realiza cunoasterea.

Cap 41.- Caracterizarea celor 8 Planete Retrograde

MERCUR RETROGRAD

Nativul este inspirat si senzitiv, avand de rezolvat probleme legate de comunicarea cu ceilalti. El trebuie sa invete sa-si faca ordine in gandire si in viata, si sa-si valorifice aptitudinile pentru comunicare prin orice forma, dar mai ales prin vorbire si scris. Este bine sa-si cultive vocabularul si exprimarea verbala, si sa foloseasca in mod constructiv cuvantul si sugestia directa pe care o transmite celorlalti.

VENUS RETROGRAD

Nativul trebuie sa invete sa-si exprime si sa-si controleze sentimentele si viata afectiva, sa se deschida spre ceilalti cu afectiune si dragoste, depasind antipatiile sau resentimentele, uitand remuscarile si deceptiile traite, iertand celorlalti si siesi orice nereusita din planul relatiilor sufletesti.

MARTE RETROGRAD

Nativul trebuie sa invete sa-si controleze si sa-si canalizeze corect energiile si actiunile concrete, sa-si defuleze dorintele neimplinite si sa-si depaseasca inhibitiile sexuale sau complexele de inferioritate. Trebuie sa-si mentina forma fizica, capacitatea de efort si de rezistenta la intemperii, pentru a-si controla cat mai bine corpul fizic cu resursele sale, si sa cultive stapanirea de sine pentru a putea actiona calm si constient de ceea ce face.

JUPITER RETROGRAD

Nativul trebuie sa-si valorifice corect bogatia spirituala, sa-si limpezeasca idealul spiritual sau religios si sa-si descopere calea spre cunoasterea de sine, prin optimism si deschidere spre cunoastere, prin bunavointa si corectitudine, prin sinceritate si prin simtul umorului. El trebuie sa-si dirijeze resursele spre evolutia sa spirituala.

SATURN RETROGRAD

Este semnul continuarii unei lectii insuficient intelese sau parcurse in alte incarnari, si care aduce probe din ce in ce mai dure, pe masura refuzului repetat al nativului de a o asimila. El trebuie sa-si accepte probele cu incredere si cu dorinta de a le patrunde cauzele aflate in propriile sale atitudini si manifestari, sentimente si conceptii, pentru a extrage din ele o intelepciune care ii va aduce un mare salt evolutiv.

URANUS RETROGRAD

Nativul trebuie sa invete independenta in gandire si actiune, fara a afecta libertatea celorlalti. El dispune de mari resurse creatoare, de inventivitate si originalitate, calitati pentru studii spirituale si oculte, eventual pentru astrologie, dar trebuie sa invete sa se dedice cultivarii si valorificarii lor fara sa se lase stopat de traditii sau dogme.

NEPTUN RETROGRAD

Nativul trebuie sa invete sa-si concretizeze idealurile, renuntand la vise sterile si trecand la actiuni si solutii concrete pentru indeplinirea lor. El are calitati artistice, inspiratie si intuitie, dar le poate valorifica prin recunoasterea valorii lor spirituale si prin cultivarea iubirii dezinteresate, fata de tot ceea ce exista, care va declansa in el impulsul spre o creatie pozitiva.

PLUTON RETROGRAD

Nativul simte transformarile interioare subtile care se produc in toti oamenii, si percepe ceea ce are de facut pentru a sprijini si suporta aceste mutatii personale. El trebuie sa actioneze concret pentru a-i ajuta pe ceilalti, asumandu-si responsabilitatea pentru exemplul pe care il da sau pentru cunoasterea pe care o transmite celorlalti.

Inapoi la Colectia Astrologie


Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri

Asociatia de Metafizica Geea Life www.geealife.ro email: geealife@yahoo.com tel: 0722 371 196
Grup de Discutii Alternative Spirituale: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Grup de Discutii  Scoala de Astrologie: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie
Grup de Discutii  Pelerinajul la Santiago de Compostela: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
 
Grup de Discutii  Festivalul Expozodiac Conexiuni Spirituale http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de Discutii  EzotericFest Alternative Spirituale
http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest  
Festival International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale www.expozodiac.ro

Diverse Articole Alimentatie, Metafizica, Astrologie...