Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri
Art-10- Luna in Semne si Fazele Lunare


Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Festival Expozodiac


Qigong – Tai Chi

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE si
Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join
alternative_spirituale


Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join
bon_camino


Grup de Dialog
Scoala de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join
scoala_astrologie


Grup de Dialog
EZOTERICFEST
Sanatate
Cunoastere
Armonia

Click to join ezotericfest
Click to join
ezotericfest


Grup de Dialog
EXPOZODIAC
Conexiuni si
Alternative
 Spirituale

Click to join expozodiac
Click to join
expozodiac


 

Inapoi la Articole

ARTICOL- 10 -Luna in Semne si Fazele Lunare

LUNA IN BERBEC - Persoana care are luna plasata la nastere in Berbec, va reusi sa iasa in evidenta. Caracterul sau revolutionar si nonconformist ii va permite sa abordeze cu succes orice domeniu si sa obtina ceea ce isi doreste. El nu se teme sa se arate lumii asa cum este, fara sa-I fie teama sa expuna ceea ce gandeste.
In gandurile si atitudinile sale, apar frecvent imboldurile; ca de pilda, nu te lasa condus de nimeni, nu depinde de altii si nimic nu te poate opri. Este o pozitie extrem de favorabila celor care vor sa faca cariera, fiind bine aspectate profesiunile militare, legislative si chiar sportul de performanta. Se prevad calatorii numeroase si schimbari neprevazute de destin. Predispozitie catre raniri din proprie vina sau ca urmare a neatentiei.

LUNA IN TAUR - Genereaza un comportament agreabil ce va sti sa-si atraga simpatia celorlalti. Psihologic insa, subiectul sufera de inhibitiile propriilor iluzii. Este cautata cu inversunare stabilitatea si afectivitatea cuiva, din dorinta de atasament. Luna aflata aici inzestreaza cu senzualitate si gust pentru tot ceea ce este frumos, astfel ca nativul va sti sa-si faca viata cat mai frumoasa, traind intens fiecare clipa de dragoste, materiala.
Exista tendinta de a naste dorinte secrete legat de tot ceea ce este material si sa-si atraga situatiile favorabile de partea lui. Poate fi un prieten deosebit, atata timp cat nu se comploteaza la bunurile sale, indiferent care ar fi acestea, pentru ca el este, prin excelenta, “economul zgarcit”.

LUNA IN GEMENI - Este imaginea sugestiva a omului in public sau a demnitarului ce-si tine cu o deosebita placere discursurile interminabile. Persoana cauta intens relatiile interumane, dar, cel mai adesea, va descoperi ca nu prea stie sa-si aleaga prietenii sau sustinatorii.
Ar trebui sa incerce sa-si cladeasca propriile principii, si sa nu se mai epuizeze din dorinta de a fi polivalent; atunci va reusi in toate. Ca prieten, este o persoana agreabila, de incredere, si la al carui ajutor se poate apela oricand fara retineri. Putin cam smecher, uneori rautacios, el vrea sa domine, daca nu prin forta, cel putin intelectual, pentru ca este un maestru al argumentarii fara sfarsit.

LUNA IN RAC - Este imaginea intruchipata a sensibilitatii si a tolerantei.  Nevoia de afectivitate cat si cea de stabilitate afectiva este stringenta. Nativul se apreciaza drept o persoana matura si sensibila, si ca atare, doreste ca si ceilalti sa o trateze cu respect. Se simte jicnita de gesturile dure sau de limbajul vulgar si va face tot posibilul pentru a-si sorta prietenii, inainte de toate, pe criterii morale.
Putin cam posesiv cu ceilalti, nativul cu Luna in Rac, va trebui sa invete insa si lectia detasarii, sa nu fie prea posesiv, pentru ca altfel ar putea pierde. Simtul familial, cat si cel matern sunt foarte dezvoltate, motiv pentru care caminul si cei dragi vor constitui pentru aceasta persoana se simte cel mai in siguranta.

LUNA IN LEU - Induce o imagine buna despre sine si probabilitatea de impunere asupra anturajului este crescuta. Subiectul se autoevalueaza si se raporteaza la lume prin prisma calitatilor sale ca model. Toata viata sa este un lung proces de perfectionare, in care el va dori sa le arate celorlalti si lui care este potentialul sau si unde poate ajunge. Are o vointa puternica, deci este de asteptat ca va reusi in viata.
Va fi generos cu toti cei pe care ii intalneste, din dorinta de a atrage relatii bune, insa, rareori ii va fi recompensata bunavointa. Va trebui sa caute mai mult adancimea ideilor si sa nu se multumeasca numai cu ceea ce-I de suprafata, numai astfel va reusi sa dinstinga binele de rau.

LUNA IN FECIOARA - Inzestreaza cu seriozitate si cu foarte mult bun simt.  Persoana este rabdatoare, pentru ca din punctul sau de vedere, orice probleme se poate rezolva, mai devreme sau mai tarziu. Este redata imaginea unei persoane inteligente care-si cunoaste potentialul intelectual si-si constientizeaza valoarea. Cu toate acestea, el este departe de a fi arogant sau superior celor inferiori lui; pentru ca din punctul sau de vedere, orice om este util in felul sau.
Datorita calitatilor sale analitice si logice este poate unul dintre cei mai buni strategi. Munca este importanta, poate chiar mai importanta decat castigul obtinut in urma acestuia. Dealtfel, nici nu prea are noroc la bani, cu exceptia bonificatiilor obtinute ca urmare a eforturilor sale. Va trebui sa isi ingrijeasca sanatatea si sa fie foarte atent la alimentatie.

LUNA IN BALANTA - Reprezinta persoana delicata, plina de eleganta. Sistemul sau de valori reprezinta atat gratia cat si rafinamentul, calitati care-i aduc o multime de beneficii si aprecieri din partea celorlalti. Stie sa-si atraga aproape frumosul si lucrurile placute ale vietii. Isi face o multime de prieteni, cu care adesea stabileste relatii durabile.
Luna in Balanta, prezinta insa si dezavantaje, ca de pilda; unii dintre nativi confunda adesea toleranta cu comoditatea, lipsa de armonie si dezechilibru. Educatia din primii ani este foarte importanta, personalitatea acestora formandu-se functie de impresiile primite. Se cere sa cultive mai mult vointa si in aceeasi masura, sa-si construiasca un sistem de valori foarte stabil, bazat pe experienta de viata.

LUNA IN SCORPION - Genereaza un caracter puternic, plin de intelepciune.  Persoana nascuta sub acest aspect manifesta o atractie puternica fata de ocultism si mister. Modalitatea sa de a percepe viata este mult diferita de cea a celorlalti indivizi, acest lucru datorandu-se pe de-o parte si naturii sale magice. Pentru acest nativ, fiecare lucru sau eveniment are o semnificatie aparte, care adesea scapa atentiei individului normal.
El se poate identifica cu un maestru, functie de ceea ce face, si probabil, ca nimeni nu este mai desavarsit ca el in arta deghizarii. Poate fi bun sau rau, dupa cum ii dicteaza ratiunea. Va initia permanent proiecte noi si va restructura. Sexualitatea este foarte importanta, schimburile de energie vitala stabilindu-se pe acest criteriu.

LUNA IN SAGETATOR - Este sinonimul intelepciunii si al cunoasterii. Cel ce este marcat de acest aspect se remarca printr-o curiozitate intelectuala deosebita. Va cauta sa-si atraga alaturi persoane cu inalta tinuta morala si-si va atrage aproape numai prieteni care il stimuleaza intelectual.
Ii plac adunarile si se simte foarte bine alaturi de prieteni. Va calatori mult, fie in fizic, fie intelectual, pentru a cunoaste cat mai mult. In cearca sa fie util prin ceea ce face si isi impartaseste cu bucurie cunostiintele, chiar daca uneori se intampla sa fie contrazis.
Lucrul acesta insa, nu il deranjeaza, pentru ca are o capacitate de toleranta cu totul deosebita. Va trebui insa sa-si aleaga cu mai multa prudenta prietenii sau colaboratorii si sa evite orice elemente negative din jurul sau. Se cere prudenta si in ceea ce priveste acceptarea unor oameni “superiori”, ca drept modele de urmat, ceea ce poate fi o reprezentare concreta a (falselor idealuri) si sa incerce sa-si dezvolte singur propriul sau sistem .

LUNA IN CAPRICORN - Persoanele nascute sub influenta acestei combinatii astrale poseda un caracter tenace, obstinat care rareori accepta infrangerea. Din punctul acestora de vedere, reusita, ca si esecul sunt chestiuni ce tin de hotararea fiecaruia, si in aceeasi masura, de timpLuna in Capricorn genereaza mai degraba o persoana conservatoare decat initiatoare, si totusi, aceasta va gasi intotdeauna o cale de mijloc.
Relatiile cu ceilalti sunt importante dar nu obligatorii, aceasta este parerea subiectului si fie in colectiv sau de unul singur se va descurca la fel de bine pentru ca orice miscare este planificata. De regula prietenii si-i alege pentru mai mult timp pentru ca ii plac relatiile comode care-i confera siguranta chiar numai aparenta.

LUNA IN VARSATOR - O persoana permanent curioasa, nonconformista care adesea va surprinde prin bruschetea sa. Luna in Varsator evidentiaza schimbarile si neprevazutul. Nativul marcat de acest aspect este mandru, greu de emotionat”mai mult decat deja este”, ca si de calmat pastreaza ranchiuna si greu va uita o ofensa Totusi, bunatatea si loialitatea lui sunt cel mai adesea valorificate din plin fapt pentru care aprecierile celorlalti la adresa lui nu intarzie sa apara.
Problemele si le creeaza de regula singur din cauza grabei si a neatentiei, dar niciodata nu va regreta o greseala atata timp cat are loc din vina lui. Nu-I va uita insa pe cei care ii stau impotriva. Rezolvarea greselilor sale o va gasi tot singur. Tenace si uneori prea agitat, va face numai ceea ce-i place, dar ca prieten va fi intotdeauna un om minunat.

LUNA IN PESTI - Cel care este marcat de acest aspect, este poate cel mai sensibil nativ al zodiacului. Usor de ranit si de sugestionat, el va trebui sa se tina la adapost de toate elementele negative. Este un refulat, care-si va gasi linistea intr-un univers numai al sau ori alaturi de cei dragi, de a caror apreciere este sigur. Totodata, el poseda un simt protector si defensiv accentuat. Traditionalist si timid isi va apara vulnerabilitatea prin retragere in sine pentru ca securitatea o gaseste in singuratate.
Este un tip extrem de complex si rareori inteles dar niciodata nu va fi lipsit de tact pentru ca aceasta calitate a sa compenseaza si ascunde timiditatea. Are nevoie de intelegere din partea celorlalti si va deveni un partener de incredere pe care se poate conta. Desi emana un aer bland si linistit este greu de remarcat ceea ce ascunde sub infatisarea sa calma. Emotiile sunt intense si de regula bine ascunse privirilor curioase prin zambetul sau stralucitor si atitudinea copilareasca.  De preferat; sa evite consumul de excitante sau experientele de tip paranormal.

FAZELE LUNARE
Momentul de Luna Noua, sau Luna invizibila dupa care astrul intra in faza de Crestere sau Primul Patrar sunt favorizate tratamentele prin care se urmareste cresterea puterii de vindecare a organismului, dobandirea vitalitatii. Sunt indicate conceptiile in aceasta perioada in care fertilitatea este crescuta, precum si rezolvarea problemelor care tin de cresterea parului. Perioada este de asemenea favorabila hipotensivilor si aduce reusita in tratamentul afectiunilor circulatori.
Momentul de Luna Plina-Luna in descrestere si respectiv ultimul patrar favorizeaza toate tratamentele prin care se urmareste ameliorarea unor boli sau vindecarea acestora, perioada indicata persoanelor care sufera atat de afectiuni acute cat si cronice (bolile care se caracterizeaza prin cresteri de tesuturi, cum ar fi: infectiile,acumularile de toxine, depunerile de calculi), precum si pentru alungarea durerilor prin scaderea intensitatii acestora si favorabil pauzelor alimentare sau inceperea dietelor.

Inapoi la Articole


Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri

Asociatia de Metafizica Geea Life www.geealife.ro email: geealife@yahoo.com tel: 0722 371 196
Grup de Discutii Alternative Spirituale: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Grup de Discutii  Scoala de Astrologie: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie
Grup de Discutii  Pelerinajul la Santiago de Compostela: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
 
Grup de Discutii  Festivalul Expozodiac Conexiuni Spirituale http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de Discutii  EzotericFest Alternative Spirituale
http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest  
Festival International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale www.expozodiac.ro

Diverse Articole Alimentatie, Metafizica, Astrologie...