Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri
E-001- Literatura Eseniana- Invataturile si Evanghelia Pacii
M-001- Cuvinte Cheie Metafizica Astrologie si Alimentatie Naturala E-001- Literatura Eseniana- Invataturile si Evanghelia Pacii H-001- Lexicon Alimentatie Naturala si Medicina Preventiva A-001-A-002- Manual de Initiere in Astrologia Practica 2 vol S-01- Marturii la Era Varsatorului -Mana Luz CD-001- Demonstratie de Preparare a Alimentatiei Naturale- Retete


Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Festival Expozodiac


Qigong – Tai Chi

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE si
Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join
alternative_spirituale


Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join
bon_camino


Grup de Dialog
Scoala de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join
scoala_astrologie


Grup de Dialog
EZOTERICFEST
Sanatate
Cunoastere
Armonia

Click to join ezotericfest
Click to join
ezotericfest


Grup de Dialog
EXPOZODIAC
Conexiuni si
Alternative
 Spirituale

Click to join expozodiac
Click to join
expozodiac


 

Inapoi la Colectia Ezoterica

Literatura Eseniana- Invataturile si Evanghelia Eseniana a Pacii

E
-001 - Literatura Eseniana- Invataturile si Evanghelia Eseniana a Pacii Edmond Bordeaux Szekely Pret 4.00 Lei Ed Geea Life 2005 COD carte E-001 Format Brosura 145x210 32 pag (A5) Colectia Ezoterica

Fragmenete, Articole din Carte:
Cap 04 - CURENTII SACRI (citeste articolul)
Cap 02 - DARUL VIETII IN UMILA IARBA (citeste articolul)

CUPRINS:
01- COMUNIUNILE ESENIENE                  pag 01
02- DARUL VIETII IN UMILA IARBa           pag 05
03- PACEA INSEPTITa                               pag 10
04- CURENTII SACRI                                 pag 14
Evanghelia Eseniana a Pacii                
     pag 17

Isus raspunse: "Faca-se dupa credinta voastra", si El s-a asezat spunand: "Si a fost spus din timpuri vechi: Cinsteste-ti Tatal Ceresc si Mama Pamanteasca, si respecta-le poruncile, pentru ca zilele tale sa fie multe pe Pamant. Si imediat dupa aceasta a fost data porunca 'Sa nu ucizi.' Pentru ca viata este data tuturor de Dumnezeu si ceea ce Dumnezeu a dat, omul sa nu ia. Pentru ca va spun cu adevarat, de la o singura Mama vine tot ce traieste pe Pamant. De aceea, cel care omoara, isi omoara fratele. Si de la el Mama Pamanteasca isi va intoarce fata si va smulge de la el sanii Ei datatori de viata. Si el va fi ocolit de ingerii Sai. Si Satana va locui in trupul sau.
Si carnea animalelor ucise in corpul sau va deveni propriul sau mormant. Pentru ca va spun cu adevarat, cel care omoara, se omoara pe sine.
 

Cap 02 - DARUL VIETII IN UMILA IARBA

Era in luna Thebt, cind pamintul era acoperit cu fire de iarba tinara dupa ploaie, si acoperirea verdelui de smarald era la fel de delicata ca si sezutul unei copile. Si era intr-o dimineata plina de lumina soarelui cind Isus i-a adunat pe noii Frati ai Alesului roata in jurul sau, ca ei sa auda cu urechile lor si sa inteleaga cu inimile lor invataturile tatilor lor, asa cum au fost predate lui Enoh din vechime. Si Isus statea dincolo de nodurosul si stravechiul copac, tinind in miini un mic vas de pamint; si in vas crestea frageda iarba de griu, cea mai perfecta dintre toate ierburile purtatoare de seminte. Si gingasa iarba din vas radia viata, la fel ca iarba si plantele care acopereau dealurile in departatele cimpii si chiar dincolo. Si Isus a apasat iarba in vas cu miinile, la fel de gingas ca si cum ar fi atins capul unui copilas.

"Dar Fiii Luminii vor sti ce este ascuns in iarba, caci le este data ca sa aduca alinare Fiilor Oamenilor. Chiar asa suntem invatati de catre Mama Paminteasca cu aceasta minuta de griu intr-un vas simplu, chiar acelasi vas pe care il folositi pentru a bea lapte si a aduna mierea albinelor. Acum vasul este umplut cu sol negru bogat in frunze vechi si umezit de roua diminetii.

"Si am umezit o mina de pamint, in care a intrat ingerul Apei. Ingerul Aerului de asemenea l-a imbratisat, si ingerul Soarelui, si puterea celor trei ingeri l-au trezit si pe ingerul Vietii in griu, si a incoltit si radacini se nasteau in fiecare saminta. Apoi pun griul trezit in solul ingerului Pamintului, si puterea Mamei Pamintesti si a tuturor ingerilor ei au intrat in griu, si cind soarele rasarise de patru ori semintele devenisera iarba. Adevar va spun voua, nu exista miracol mai mare decit acesta."

Si Fratii au privit cu respect la firele delicate de iarba din miinile lui Isus, si unul l-a intrebat: "Invatatorule, care este secretul ierbii pe care ai tinut-o in mina? De ce este diferita de iarba care acopera dealurile si muntii?" Si Isus raspunse: "Nu este diferita, Fiu al Luminii. Toate ierburile, toti copacii, toate plantele, in orice parte a lumii, toate fac parte din imparatia Mamei Pamintesti. Dar am separat in acest vas o mica portiune a imparatiei Mamei voastre, ca sa o puteti atinge cu miinile spiritului, si astfel puterea ei sa intre in trupul vostru.

"Caci adevarat va spun, exista Sfintul Curent al Vietii care a dat nastere Mamei Pamintesti si tuturor ingerilor ei. Acest Curent al Vietii este invizibil pentru ochii Fiilor Oamenilor, caci ei merg in intuneric si nu vad ingerii zilei si ai noptii care ii inconjoara si care plutesc peste ei. Dar Fiii Luminii au mers timp de sapte ani impreuna cu ingerii zilei si ai noptii, si acum le sunt destainuite secretele comuniunii cu ingerii. Si ochii spiritului vostru se vor deschide, si veti vedea si auzi si atinge Curentul Vietii care a dat nastere Mamei voastre Pamintesti. Si veti intra in Curentul Sfint al Vietii, si el va va purta cu infinita tandrete spre viata vesnica in imparatia Tatalui vostru Ceresc.

"Cum vom face noi asta, Invatatorule?" a intrebat unul uimit. "Ce taine trebuie sa stim ca sa vedem si sa auzim si sa atingem acest Curent Sfint al Vietii?" Si Isus nu a raspuns. Dar si-a pus miinile in jurul firelor de iarba din vas, cu blindete, de parca ar fi fost fruntea unui copil. Si a inchis ochii, si in jurul lui erau raze de lumina, scinteind in soare, asa cum lumina verii face lumina sa tremure usor sub un cer fara nori. Si Fratii au ingenuncheat si si-au plecat capetele cu respect in fata ingerilor care au izvorit din postura sezinda a lui Isus; si el sedea in liniste, cu miinile impreunate ca intr-o rugaciune in jurul firelor de iarba.

Cap 04 - CURENTII SACRI

Ati venit in cel mai tainuit cerc, in taina tainelor, cea care era veche, atunci cind tatal vostru Enoh era tinar si umbla pe pamant. Iar si iar ati venit in calatoria voastra pentru multi ani, mereu urmind calea dreptatii, traind dupa Legea Sacra si dupa sfintele juraminte ale Fratiei noastre, si ati facut din trupul vostru un templu sacru unde locuiesc ingerii lui Dumnezeu. Multi ani ati impartit orele zilei cu ingerii Mamei Pamintesti; multi ani ati dormit in bratele Tatalui Ceresc, invatati de ingerii sai necunoscuti. Ati invatat ca Legile Fiului Omului sunt sapte, ale ingerilor trei, iar a lui Dumnezeu – una. Acum veti afla despre cele trei legi ale ingerilor, taina celor trei Curenti Sacri si a stravechii cai de a-i traversa; astfel va veti imbaia in lumina cerului si la urma iata revelatia tainei tainelor: legea lui Dumnezeu, care este Una.

Acum la ceasul dinaintea rasaritului soarelui, chiar inainte ca ingerii Mamei Pamintesti sa respire viata in inca adormitul pamint, atunci intrati in Curentul Sacru al Vietii. Fratele vostru Copacul este cel ce detine taina acestui Curent Sacru, si Fratele vostru Copacul este cel ce va invaluie in gindurile voastre, chiar asa cum il imbratisati ziua, salutindu-l cind mergeti singuri pe malul riului. Si veti fi una cu copacul, caci la inceputul timpurilor toti ne impartaseam in Curentul Sacru al Vietii care a dat nastere intregii creatii. Si cind il imbratisati pe Fratele vostru Copacul, puterea Curentului Sacru al Vietii va va umple tot trupul, si veti tremura inaintea puterii sale. Apoi inspirati adinc din ingerul Aerului, si rostiti cuvintul “Viata” odata cu expiratia. Atunci veti deveni intr-adevar Copacul Vietii ce-si scufunda radacinile adanc in Curentul Sacru al Vietii dintr-un izvor etern. Si atunci cind ingerul soarelui incalzeste pamintul, si toate creaturile pamintului se bucura de ziua cea noua, tot astfel trupul si spiritul vostru se bucura in Curentul Sacru al Vietii care curge catre voi prin Fratele vostru Copacul.

Si cind soarele este sus pe cer, atunci sa cautati Curentul Sacru al Sunetului. In caldura amiezii, toate creaturile sunt nemiscate si cauta umbra. Ingerii Mamei Pamintesti sunt tacuti pentru un moment. Atunci este timpul sa lasati Curentul Sacru al Sunetului sa patrunda in urechile voastre; caci el poate fi auzit numai in tacere. Ginditi-va la curentii ce se nasc in desert dupa o furtuna neasteptata, si sunetul vuind al apelor cind se grabesc mai departe. Adevarat, aceasta este vocea lui Dumnezeu, daca nu stiati. Caci dupa cum este scris, la inceput a fost Sunetul, si Sunetul era cu Dumnezeu, si Sunetul era Dumnezeu: adevarat va spun, cind ne nastem, venim pe lume cu sunetul lui Dumnezeu in urechi, precum si cu cintecul vastului cor al cerului, si cu cintecul sacru al stelelor in orbita lor fixa; Curentul Sacru al Sunetului este cel ce traverseaza bolta stelelor si imparatia fara sfirsit a Tatalui Ceresc. El este vesnic in urechile noastre, astfel ca nu il auzim. Ascultati-l, atunci, in linistea amiezii; imbaiati-va in el, si lasati ritmul muzicii lui Dumnezeu sa va bata in urechi pina cind deveniti una cu Curentul Sacru al Sunetului. Acesta este Sunetul ce a creat pamintul si lumea, si a inaltat muntii, si a pus stelele pe tronurile lor de glorie in cele mai inalte ceruri. ….

Inapoi la Colectia Ezoterica


Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri

Asociatia de Metafizica Geea Life www.geealife.ro email: geealife@yahoo.com tel: 0722 371 196
Grup de Discutii Alternative Spirituale: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Grup de Discutii  Scoala de Astrologie: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie
Grup de Discutii  Pelerinajul la Santiago de Compostela: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
 
Grup de Discutii  Festivalul Expozodiac Conexiuni Spirituale http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de Discutii  EzotericFest Alternative Spirituale
http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest  
Festival International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale www.expozodiac.ro

Diverse Articole Alimentatie, Metafizica, Astrologie...