Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri
E-007- Transmisiunile Semintiei Stelare- Ken Carey


Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Festival Expozodiac


Qigong Tai Chi

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE si
Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join
alternative_spirituale


Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join
bon_camino


Grup de Dialog
Scoala de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join
scoala_astrologie


Grup de Dialog
EZOTERICFEST
Sanatate
Cunoastere
Armonia

Click to join ezotericfest
Click to join
ezotericfest


Grup de Dialog
EXPOZODIAC
Conexiuni si
Alternative
 Spirituale

Click to join expozodiac
Click to join
expozodiac


 

Inapoi la Colectia Ezoterica

Transmisiunile Semintiei Stelare

E
-007 - Transmisiunile Semintiei Stelare Ken Carey Pret 6.00 Lei Ed Geea Life 2005 COD carte E-007 Format Brosura 145x210 60 pag (A5) Colectia Ezoterica

Fragmenete, Articole din Carte:
CAPITOLUL 3 Umbra Creatiei Viitoare (citeste articolul)
CAPITOLUL 5 Cetati Plutitoare de Lumina (citeste articolul)

CUPRINS:
 
Introducerea autorului                                            pag 01
 
Cap- 1.Unicitatea constientei                                 pag 04
 
Cap- 2.Cealalta realitate                                        pag 07
 
Cap- 3.Umbra creatiei viitoare                               pag 11
 
Cap- 4.Un interval de non timp                           pag 15
 
Cap- 5.Cetati plutitoare de lumina                         pag 18
 
Cap- 6.Un univers psihologic                                 pag 25
 
Cap- 7.Dansul vietii                                                pag 29
 
Cap- 8.Simfonia planetara                                     pag 34
 
Cap- 9.Insule ale viitorului                                      pag 36
 
Cap- 10.Informatia vie                                            pag 39
 
Cap- 11.Invatatura spiritului                                   pag 46
 
Cap- 12.Un sfarsit deschis si un nou inceput         pag 51
 
Postfata                                                                  pag 56

In preajma revelatiilor din anii '80, informatiile despre existenta si lucrarea noastra vor fi larg raspandite, in special in randurile generatiei foarte tinere, focarul principal al eforturilor noastre in acest moment. Desi constientizarea prezentei noastre nu este necesara pentru a ne indeplini sarcina, aceasta faciliteaza totusi transmiterea de informatii. Mii de oameni lucreaza constient alaturi de noi, chiar azi si acum.


Asadar, limpezeste-ti circuitul, prietene. Mari prevestiri de schimbari plutesc in aer. Fizicienii vostri vorbesc despre aceste lucruri in termeni care sfideaza orice explicatie. Psihologii vostri parasesc corabiile ratiunii conventionale, care sunt pe cale de a se scufunda. Religiile voastre explodeaza in incorsetura impusa de dogme si pornesc sa redescopere Spiritul. Acesta este in intregime, aici, in aceasta clipa - acum. Deschide-ti mintea spre posibilitate. Deschide-ti ochii si vezi ce este in jurul tau. Un nou tipar vibrational coboara pe planeta voastra. Pune-te in acord cu el si invata o modalitate suficienta de a aborda anii finali ai istoriei.

Ti se ofera prilejul sa intri intr-o noua realitate. Ea se afla deja aici, pentru cei care au ochi sa vada. In curand va fi singura realitate care va putea fi vazuta. Cei care vor vibra pe noile frecvente vot gasi viata tot mai minunata, pe zi ce trece. Cei care reactioneaza la frica vor vedea lumea cum se destrama. Doua lumi - stari de constiinta vor incepe sa prinda contur din ce in ce mai distinct: lumea Iubirii si a Vietii, si cea fricii si a mortii. Timp de cativa ani va continua sa existe o oarecare suprapunere a acestor lumi. o oarecare pendulare pentru unii indivizi dar, pe masura ce secolul se apropie de sfarsit, polarizarea va continua sa se identifice. Momentul Nasterii va fi si un moment al Ultimei judecati, "Judecata de apoi", momentul separarii finale.
 

CAPITOLUL 3 - UMBRA CREATIEI VIITOARE

Inca de la primul suflu divin, la inceputul tuturor lumilor, a fost prestabila existenta creatiei in limitele ritmicitatii expansiunii si contractiei. Ar veni, in cele din urma, o vreme in care universul fizic ar inceta sa se mai extinda si ar incepe sa se contracte. Hinduismul a numit acest proces inspiratia si expiratia lui Brahma, procesul prin care Dumnezeu expira intreaga creatie, pentru ca apoi sa inspire totul inapoi.

In acest moment al timpului liniar, suntem foarte aproape de mijlocul acestui ciclu; in curand vom atinge jumatatea exacta a intervalului dintre expiratia si inspiratia lui Dumnezeu. Universul a inceput sa se apropie de acest punct de mijloc in momentul in care au aparut pe suprafata Terrei organismele unicelulare, insa punctul de mijloc inca nu a fost atins. El va coincide cu fenomenul ce a ajuns sa fie denumit A Doua Venire  a lui Cristos.

Orice sistem vibrational urmeaza sa-si inverseze impulsul directional, asemeni unui pendul intr-un punct extrem al oscilatiei sale, trece printr-un moment de repaos complet, inainte de a-si relua miscarea in sensul opus. Deoarece repaosul sau incetarea totala a miscarii constituie contrariul timpului, exact in momentul aparitiei sale ia nastere un interval de non-timp, un moment de eternitate. Acelasi interval de non-timp apare de mai multe ori in fiecare secunda, atunci cand atomii lumii fizice vibreaza spre ambele sensuri. Acest interval reprezinta o deschidere inspre nagual, o intrare in Prezenta din care izvoraste intreaga energie a vietii.

Ce se intampla atunci cand un univers isi inceteaza expansiunea si incepe sa se contracte? Ce se intampla atunci cand un cosmos atinge punctul exact al schimbarii directiei, ajungandu-se intr-un moment de repaos absolut? Vei avea prilejul sa afli foarte curand, intrucat acest eveniment se gaseste chiar in fata ta in timpul liniar. El va pregati o deschidere pentru aparitia a ceva incomprehensibil. Inainte de a ne opri asupra naturii acestui fenomen si a implicatiilor sale pentru fiintele umane, sa luam in considerare, pe scurt, cate ceva din natura ta, asa cum se prezenta inainte de Cadere.

Intreaga istorie biologica a acestei planete nu a fost decat umbra aruncata asupra materiei de apropierea ta. Este modul in care pietrele, apa si aerul au inceput sa reactioneze la prezenta ta, caci esti Viata insasi. Esti ceea ce exista mai presus de dualitate, dincolo de tendintele materializatoare, dincolo de toate restrictiile spatiului si timpului. Constienta ta este, in acelasi timp, infinita si eterna. Ea poate salaslui in limitarile materiei si poate percepe prin intermediul oricarui sistem de filtrare pentru care ai opta; insa, in stare de functionare nealterata, ea nu este legata si nici limitata de aceste sisteme. Dimpotriva, ea foloseste aceste sisteme drept instrumente pentru perceptie, explorare si aventura.

Aflat in afara timpului si spatiului, esti una cu Creatorul, cu Tot ce este, cu Sursa. Insa atunci cand constienta ta se misca in contextul unui univers manifest, devii fiul, Cristosul. In esenta, esti relatia stabilita intre Spirit si Materie, esti mediatorul, puntea, mijlocul prin care Creatorul se raporteaza la Creatie. Esti Viata, asa cum se raporteaza la planeta Terra, eternitatea raportata la timp, infinitul la finit. Desi, momentan, te percepi ca o specie separata si fragmentata, tu esti de fapt o fiinta unica, impartasind deplina constienta a Creatorului. Esti adus intr-o expresie vie, concentrata, atunci cand esti inauntrul creatiei, prin felul cum reactioneaza la prezenta ta spatiul si timpul, materia si energia, marea si stanca.

Cristos fiind, singura constiinta zamislita a tatalui, ti s-au atribuit un numar de calitati remarcabile - poti sa te extinzi si sa te contracti in concordanta cu focarul atentiei tale; esti destul de mare ca sa cuprinzi toata creatia si, totusi, destul de mic ca sa urci inauntru. Tatal - Creatorul tau -  impregneaza si El creatia, dar intr-un mod deosebit de al tau: in vastitatea Sa, El inconjoara creatia. Fiinta Sa imbiba universul fizic, toate stelele, soarele, planetele din sistemul tau solar, galaxiile indepartate, insa El se bizuie pe tine, ca focar al atentiei Sale. Esti atentia Sa specifica. In calitate de focar al atentiei Creatorului, ai cutreierat intinderile creatiei timp de miliarde de ani, cand in expansiune, cand in contractie, intrand si iesind dintr-o galaxie in alta, mereu in alte sisteme stelare. Oriunde mergi, vezi materia pe care a creat-o tatal tau; observi diversele forme minunate pe care acesta le poate lua: sorii mareti, gigantii rosii, piticii albi, galaxiile uriase rotindu-se in spirala, quasarii, gaurile negre, gaurile albe.

Privesti contorsiunile incredibile ale timpului si ale spatiului, care au loc in diferite campuri gravitationale prin care treci. Observi planetele, lunile, asteroizii si cometele ce se rotesc in fiecare sistem solar pe care il vizitezi. Hoinaresti peste tot, tu, reprezentarea tatalui, atentia tatalui, si te bucuri de lumile chemate intru fiintare.

Toate aceste lumi sunt insa lumi fizice, plamadite din materie. Sunt facute din atentia-energie concentrata a Tatalui. Ele au o anumita substanta, o anumita soliditate care tie, ca spirit, iti lipsesc. Iti dai seama ca aceasta este limitarea lor, ca ele sunt diferite si concretizate intr-o multime de moduri in care tu esti definit si concretizat. Totusi, ceva te intriga la aceste lumi.

Treptat, iti vine o idee. Incepi sa te intrebi daca nu ar fi posibil, intr-un fel sau altul, sa te imbraci in materie si sa-ti construiesti un corp fizic in care ai putea apoi sa calatoresti, percepand materia din aceeasi perspectiva din care se percepe ea insasi. Ideea contine un paradox dupa altul! Si, cu toate acestea, ceva referitor la ea te pune pe ganduri... Iata o enigma, iar enigmele sunt pasiunea ta. Ideea te framanta tot mai mult si, in timp ce eonii trec, incerci sa gasesti o modalitate de a o pune in aplicare.

CAPITOLUL 5 - CETATI PLUTITOARE DE LUMINA

Aceste comunicari constituie a doua parte din cele trei serii de transmisii conceptuale privind evenimentele care se petrec acum in campul de influenta magnetica din jurul Terrei. Prima dintre aceste relatii a avut loc in timpul unei perioade cuprinse intre 1967-1969. Transmisiunile de fata fac parte dintr-o serie transmisa intre 1977-1979. Ultimele noastre comunicari la niveluri conceptuale vor fi transmise intre 1987-1989. Toate cele trei perioade ale transmisiunilor au avut loc in cadrul a ceea ce noi numim "perioada de trezire individuala", prima din cele trei perioade istorie majore care iti stau inca inainte.

In timp ce citesti aceste cuvinte, numai cativa din specia voastra sunt capabili sa se conceapa ca o singura constiinta, ca o singura fiinta, exprimandu-se simultan printr-o multitudine de forme aparent separate.  Lucrurile nu se vor prezenta la fel si peste un deceniu. Zece ani de acum inainte, multi vor face semne si minuni in numele lui Cristos. Douazeci de ani de acum inainte, trezirile individuale la realitatea constiintei Cristice vor fi un lucru obisnuit. Treizeci de ani de acum inainte, va exista un numar suficient de mare de holoizi cu functie de vindecare, care vor intreprinde in mod constient ciclul final al creatiei la acest nivel.

Aceste transmisiuni vor fi urmate de un numar de ani in care aceia dintre voi care v-ati trezit la noul mod de fiintare va veti ancora in noul vostru nivel de constiinta unificata si veti construi, cu puterea colectiva care curge prin voi, un camp gravitational de intensitate suficienta ca sa poata atrage in el, printr-un proces de antrenare ritmica, restul speciei voastre. Aceasta va inaugura o noua perioada pe care o aveti in fata - Perioada trezirii planetare. Aceasta perioada va dura o mie de ani, de-a lungul careia vom binecuvanta planeta voastra cu manifestari fizice ale prezentei noastre ingeresti extraterestre. Impreuna, ne vom ocupa de pregatirea pentru ce-a de-a treia perioada din ciclul vostru temporal, perioada primordiala - Era descoperirii.

In acest moment din experienta speciei voastre, cei mai multi dintre voi nu sunteti inca pregatiti pentru a intra cu noi intr-o relatie practica mai apropiata, insa va vom pregati, in timpul urmatoarelor douazeci de revolutiuni ale acestei planete in jurul Soarelui, pentru momentul in care tiparele voastre vibrationale colective vor fi in asa fel, incat ne vom putea uni cu ele pe scara mai larga.

Mai experimentam inca diferite cai si mijloace de realizare a sarcinii noastre de a va trezi, dar datorita usurintei crescande a schimbului informational direct, probabil ca munca noastra printre curentii istoriei va inceta. Speram ca nu va fi necesar sa va scoatem din focalizarea voastra asupra firmei, orientata exclusiv pe axa trecut-viitor, prin nici un eveniment de natura cataclismica, prezis de numeroasele voastre profetii. Ne vom folosi de acestea, daca va trebui, pentru a proteja biosfera acestei planete, dar daca veti urma intocmai informatiile pe care le clarificam acum, nu exista nici un motiv pentru care am fi nevoiti sa recurgem la asemenea masuri extreme. Prin aceste transmisiuni si prin multe altele de acelasi fel pe tot cuprinsul Terrei, va furnizam informatii mai mult decat suficiente pentru a va da posibilitatea sa va restabiliti propriul echilibru.

Lasam sa aiba loc, fara interventie directa, un anumit grad de distrugere ecologica, deoarece o asemenea distrugere poate ajuta la precipitarea unei reintoarceri voluntare si cooperative la starea anterioara Caderii. Aceasta ar fi, de departe, mult mai semnificativa decat o reintoarcere impusa asupra voastra. O trezire auto-initiala va mari cu mult capacitatea voastra de a restabili armonia ecologica a Terrei. Drept consecinta, ne limitam ajutorul, in acest moment, cat mai mult posibil, la furnizarea de informatii si la dezvoltarea claritatii conceptuale.

Deocamdata, exista in mijlocul vostru multi care, unul cate unul, cu trecerea anilor, vor trai experienta transformarii psihologice necesare si vor intra in starea de gratie. In timpul urmatoarei perioade de douazeci de ani, vom fi educati mai ales cu educatia conceptuala a speciei voastre. Insa dupa aceasta, in timpul ultimilor zece ani din acest ciclu, ne vom retrage activitatea de la nivelurile conceptuale si ne vom concentra, mai direct, asupra nivelurilor fizice si emotionale. Pentru ca aici este nevoie de munca serioasa. Oricum, stabilirea unui climat conceptual favorabil este o premiza obligatorie.

In timpul primei perioade de patrunderi pe scara larga in procesul vostru istoric de la sfarsitul anilor '60, am invatat multe despre tiparele de materializare care restrang si definesc in prezent expresia colectiva a constiintei voastre. Experientele noastre de atunci si cele din anii care au urmat, constituie o buna baza de pornire pentru aceste transmisiuni. In acel moment, membrii speciei voastre dintre cei mai sensibili la tiparele noastre vibrationale descendente au fost cei care nu isi asumasera inca roluri sociale definite. Din punct de vedere ezoteric, s-ar putea spuna ca acesti indivizi avea corpuri eterice mai libere. Insa din punct de vedere practic, ei erau indivizi in tranzitie, cu putine investitii in status quo. Ceea ce i-a determinat pe acesti indivizi sa fie receptivi la prezenta noastra a fost faptul ca ei avea structuri conceptuale relativ flexibile; in cadrul lor am putut sadi semintele informatiei noastre datatoare de viata, cu cea mai mare sansa de a obtine o germinatie incununata de succes.

Am ales ani 1967-1969 pentru acest prim experiment pe scara larga, deoarece in acea perioada ajungea la maturitate o intreaga generatie din civilizatia voastra globala, generatie receptiva la o schimbare la scara planetara. Copii "acestei" generatii vor fi aceia care vor participa, la diferite si numeroase niveluri, la marile revelatii de la sfarsitul anilor '80. Aceasta va fi o perioada cu adevarat memorabila, o perioada in care primele contractii ale nasterii vor fi de netagaduit. O mare parte din scopul transmisiunilor de fata este de a pregati parintii pentru ceva fara precedent care urmeaza sa se iveasca in copiii lor.

Inapoi la Colectia Ezoterica


Home Up Activitate Contact Librarie Hrana Vie Astrologie Horoscop Cursuri Expozodiac EzotericFest Metafizica Camino GalerieFoto Linkuri

Asociatia de Metafizica Geea Life www.geealife.ro email: geealife@yahoo.com tel: 0722 371 196
Grup de Discutii Alternative Spirituale: http://groups.yahoo.com/group/alternative_spirituale
Grup de Discutii  Scoala de Astrologie: http://groups.yahoo.com/group/scoala_astrologie
Grup de Discutii  Pelerinajul la Santiago de Compostela: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
 
Grup de Discutii  Festivalul Expozodiac Conexiuni Spirituale http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de Discutii  EzotericFest Alternative Spirituale
http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest  
Festival International Expozodiac Conexiuni si Alternative Spirituale www.expozodiac.ro

Diverse Articole Alimentatie, Metafizica, Astrologie...